zelena riblja juha ines

Sastojci:

glava grdobine

mrkva
kapula (luk)
peršin
korijen celera
češnjak
maslinovo ulje
blitva
brašno
prepržene kriške kruha

Priprema:

Skuhajte riblji temeljac (glavu grdobine potom očistite i meso stavite sa strane). Posebno skuhajte blitvu, procijedite i usitnite štapnim mikserom.
Nasjeckajte češnjak i popržite ga s malo brašna na maslinovu ulju. Dodajte riblji temeljac i usitnjenu blitvu.
Prepecite kriške kruha u pećnici.
Poslužite juhu s prepečenim kruhom i komadićima ribe.

Napomena:

Izvor:

Recept gđe.Ines Borčić (nostalgična riječka kuharica)

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti