336 sati za Cupcake – Rijeka

cupcake

17. – 30. rujna, slastičarnica Cukerin, Rijeka

Cukerin, riječka slastičarnica koja od 2008. godine u svojoj ponudi ima cupcakes kolače u više u više od 20 okusa u subotu će u Cukarikafe baru otvoriti izložbu u čast ovom vilinskom kolačiću, sa željom da svi slatkoljupci upoznaju besprijekorna ukuse i kreativne mogućnosti završne dekoracije kolača.

Na izložbi koja će trajati sve do 30. rujna svojim maštovitim kreacijama predstavit će se brojni riječki umjetnici i kreativci, koji su nadahnuće za svoja djela pronašli upravo u cupcakesu koji je oživio na njihovim platnima, u kompjuterskim igricama, u cupcakes songu, na fotografijama, i brojnim ručnim radovima koje će biti predstavljene na izložbi.

U subotu u 20 sati na programu je acustic live svirka riječkog dvojca Onli tu koji će tada premijerno izvesti Cupcake himnu, upravo izašlu iz Onli tu radione.

Svi posjetitelji bara Cukarikafe, osobito oni najmlađi, svakodnevno će moći igrati Cupcake Memory igricu i boriti se za paket od 12 cupcakes kolača iz Cukerina.

Također, uz svaki kolač iz Cukerina bit će poslužena i poruka koja posjetiteljima može uljepšati dan te donijeti još jedan cupcake ili majicu eventa na poklon. Modne kreacije inspirirane cupcakesom predstavit će Modni atelje Dada te Yoma Toma, dok će cupcake torbice od robice izložiti Studio Puzla.

Svoje umjetničke radove predstavit će nagrađivani slikar Ivo Matošić, a fotografije inspirirane cupcakesom predstavit će A. Saskaa Mutic i Petar Fabijan. Kako napraviti cupcakes za vegane posjetiteljima će pokazati Jackie Jumbus, a u nizu sadržaja tijekom predstojećih uzbudljivih i slatkih 336 sati za subotu, 24. rujna Cukerin najavljuje i veliko iznenađenje za djecu – prigodno dekorirane cupcake kolače s omiljenim crtanim likovima, te Cupcake Memory igrica.

Ovo je jedna slatka priča o tome kako smo dugogodišnji hobi i uživanje u okusima i ljepoti kolača odlučile podijeliti sa svima koji vole male slatke zalogaje, prepoznaju i cijene svaki oblik rukotvorine te njeguju estetske vrijednosti svega što ih okružuje kažu Petra Despot i Ana Marinac, koje stoje iza projekta Cukerin.

Petra i Ana sve kolače rade ručno i posvećuju im jednaku pažnju u procesu rada. Moguće je da dok uživate u slasnim zalogajima naiđete na zalutali komadić lješnjaka, kažu, ali upravo te male nesavršenosti svaki kolačić čine unikatnim djelom.

Vino

somelieri 2016

20. prvenstvo sommeliera Hrvatske u Opatiji

Filip Savić- najbolji sommelier Hrvatske za 2016. godinu

U organizaciji Hrvatskog sommelier kluba (HSK) 20. prvenstvo sommeliera Hrvatske održano je 28. i 29. studenog, u opatijskom hotelu Ambasador pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i uz potporu TZ Kvarnera i TZ Opatije. Sommelier Filip Savić zaposlen u Maistrinom hotelu Monte Mulini, proglašen je najboljim sommelierom Hrvatske za 2016. godinu. P… više

Novosti

pokrajac-knjiga pretilost-rez

Smršaviti možete samo ako...

„Pretilost – spremnost za promjenu načina življenja“ dr. Alessandre Pokrajac-Bulian najbolja je knjiga po ocjeni Hrvat…

Zdravlje

cura pije vodu

Četiri brza i efikasna...

Voda, banana, jabuka i zeleno povrće ne sadrže mnogo kalorija, ali će vas  zasititi Osobe koje pokušavaju smršavjeti često se na…

Najave

festival čokolade opatija 2014

Festival čokolade Opatija

Opatija, Ljetna pozornica, od 2. do 4. prosinca Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje doma…

A do Z

palačinke

Palačinke (temeljni recept...

Sastojci:
50 dag brašna ½ l  vode ½ l mlijeka malo soli malo šećera 3 jaja ulje   Priprema: U posudi najprije umutite jaja, dod…

Najave događaja