4. Međunarodni kongres nutricionista

kongres nutricionista

4.Međunarodni kongres nutricionista

11.-13. studenog 2016.

Zadar, hotel Falkensteiner Funimation Borik

Međunarodni kongres nutricionista ne okuplja samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije. Organizacijski tim i ove godine čine Hrvatski Zbor Nutricionista, Udruga Nutricionizam Balans i Hrvatski Akademski Centar Primijenjenog Nutricionizma.

Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja te aktualnosti povezanih s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Osnovni cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti i povezati stručnjake s različitih područja znanosti iz Hrvatske i inozemstva čija će izlaganja pratiti više od 300 sudionika.

Međunarodni partner Kongresa je British Dietetic Association dok na nacionalnoj razini potporu Kongresu i ove godine pruža visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatska gospodarska komora te Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.

Širokim spektrom tematskih sekcija, ovogodišnji cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti kroz predavanja iz znanosti o prehrani, nutricionizma u praksi, dijetoterapije, sportske prehrane, zakonodavstva, sigurnosti i kontrole kvalitete hrane, mikronutricije, fitoterapije te enologije i gastronomije.

Posjetite 4. Međunarodni kongres nutricionista i prikupite nova saznanja iz domene nutricionizma.

Sve dodatne informacije o programu Kongresa možete saznati na službenoj stranici.

kongres nutricionista2

Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma za Međunarodni kongres nutricionista

Vino

daniela1-mm

Piše: Daniela Kramarić

Iz Plavog podruma: Le Vin de Merde

Le Vin de Merde je puno više od teške provokacije

Autor je samo želio isprovocirati vinsku publiku i skrenuti pažnju na vina iz Languedoca, koja se teško nose s konkurencijom elitnih francuskih regija i često (ne)opravdano nose stigmu masovno-beznačajnih vina i – upalilo je. Imenu usprkos, vino je apsolutno iznad svakog očekivanja. Na francuskom sve jako dobro zvuči, pa čak i Le vin de merde, u prijevodu… više

Novosti

hamburger

Otkrivamo zašto se tako lako...

Gotova jela, snackovi i jela od žitarica mogu u ljudskom mozgu izazvati ovisnost baš kao i duhan, proizlazi iz istraživanja proveden…

Zdravlje

razni octovi 3

Ocat – eliksir...

Kod nas se najčešće upotrebljavaju alkoholni i vinski ocat, a tek posljednjih godina popularnost jača jabučnom octu zahvaljuju…

Najave

tuberfest

XX. Tuberfest - Dani tartufa...

Dani tartufa 2019
19. – 20.10. Livade
XXVI. Tuberfest (11:00 – 19:00)   Sajam Istarskog bijelog tartufa
Izložba tar…

A do Z

pekmez od smokava

Pekmez od smokava

Sastojci: smokve šećer Priprema: Na 1 kg smokava stavite 30-40 dag šećera jer su smokve dovoljno slatke – po ukusu možete staviti…

Najave događaja