Baš ovca, Baška

baška pejsaz

Baš ovca, Baška, 14.04.2012. od 10 sati

 

Gosti koji dođu u Bašku do 10 sati mogu ići na vođeni pješački izlet jednom od 19 bašćanskih šetnica, u branje šparoga.

Polazak je u 10 sati ispred restorana Funtana, Hotela Corinthia-Baška.

Domaćini vas vode u pratnji vodiča, na jednu od 19 bašćanskih šetnica ukupne duljine preko 90 kilometara, u branje šparoga.

Drevni pastirski puteljci odvest će Vas u krajolike pune miomirisa ljekovitog bilja i otkriti nezaboravne vidikovce.

U večernjim satima na terasi pod nadstrešnicom kuhati će se rižoto od šparoga u velikoj padeli, gost je master chef Nenad Posavec.

Uz terasu biti će postavljeni štandovi – mali tradicijski sajam uz sudjelovanje OPG Magriž, OPG Tomašić, KD ŠOTO, Udruga Žlahtina, Galerija Mars i Hoteli Baška d.d.

 

Vino

somelieri 2016

20. prvenstvo sommeliera Hrvatske u Opatiji

Filip Savić- najbolji sommelier Hrvatske za 2016. godinu

U organizaciji Hrvatskog sommelier kluba (HSK) 20. prvenstvo sommeliera Hrvatske održano je 28. i 29. studenog, u opatijskom hotelu Ambasador pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i uz potporu TZ Kvarnera i TZ Opatije. Sommelier Filip Savić zaposlen u Maistrinom hotelu Monte Mulini, proglašen je najboljim sommelierom Hrvatske za 2016. godinu. P… više

Novosti

pokrajac-knjiga pretilost-rez

Smršaviti možete samo ako...

„Pretilost – spremnost za promjenu načina življenja“ dr. Alessandre Pokrajac-Bulian najbolja je knjiga po ocjeni Hrvat…

Zdravlje

cura pije vodu

Četiri brza i efikasna...

Voda, banana, jabuka i zeleno povrće ne sadrže mnogo kalorija, ali će vas  zasititi Osobe koje pokušavaju smršavjeti često se na…

Najave

festival čokolade opatija 2014

Festival čokolade Opatija

Opatija, Ljetna pozornica, od 2. do 4. prosinca Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje doma…

A do Z

palačinke

Palačinke (temeljni recept...

Sastojci:
50 dag brašna ½ l  vode ½ l mlijeka malo soli malo šećera 3 jaja ulje   Priprema: U posudi najprije umutite jaja, dod…

Najave događaja