Dubrovačka trpeza

dubrovacka trpeza

Stradun, 10.11.2012.  od 12 sati

Duž Straduna bit će postavljeni stolovi na kojima će se predstaviti ponuda velikog broja dubrovačkih hotela i restorana, konavoskih i peljeških vinara, pekara i slastičara, kao i ugostitelja iz šire dubrovačke regije.

Cijena bona za hranu iznosi 20 kn, a za kušnju vina 10 kn.

Sredstva uprihodovana prodajom bonova za kušanje hrane i vina prezentiranih na dugačkoj trpezi postavljenoj na Stradunu, kao i prošlih godina namijenjena su u humanitarne svrhe.

Tradicionalnu manifestaciju “Dubrovačka trpeza” kojom će se i ove godine obilježiti završetak središnjeg dijela turističke godine, zajedno organiziraju Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanska županija, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom i obrtničkom komorom .

Vino

somelieri 2016

20. prvenstvo sommeliera Hrvatske u Opatiji

Filip Savić- najbolji sommelier Hrvatske za 2016. godinu

U organizaciji Hrvatskog sommelier kluba (HSK) 20. prvenstvo sommeliera Hrvatske održano je 28. i 29. studenog, u opatijskom hotelu Ambasador pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i uz potporu TZ Kvarnera i TZ Opatije. Sommelier Filip Savić zaposlen u Maistrinom hotelu Monte Mulini, proglašen je najboljim sommelierom Hrvatske za 2016. godinu. P… više

Novosti

pokrajac-knjiga pretilost-rez

Smršaviti možete samo ako...

„Pretilost – spremnost za promjenu načina življenja“ dr. Alessandre Pokrajac-Bulian najbolja je knjiga po ocjeni Hrvat…

Zdravlje

cura pije vodu

Četiri brza i efikasna...

Voda, banana, jabuka i zeleno povrće ne sadrže mnogo kalorija, ali će vas  zasititi Osobe koje pokušavaju smršavjeti često se na…

Najave

festival čokolade opatija 2014

Festival čokolade Opatija

Opatija, Ljetna pozornica, od 2. do 4. prosinca Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje doma…

A do Z

palačinke

Palačinke (temeljni recept...

Sastojci:
50 dag brašna ½ l  vode ½ l mlijeka malo soli malo šećera 3 jaja ulje   Priprema: U posudi najprije umutite jaja, dod…

Najave događaja