Halloween u Le Mandraću

lemandrać

Volosko, Le Mandrać – 31.listopad 2012.

Buuu!!!

I najstrašljivijim od svih strašljivaca veliki praznik vještica, duhova, čudovišta svih grozomornih vrsta i protiv njihove volje uvlače se pod kožu. A kako ta čudna bića odobrovoljiti?

Pripremit ćemo im nezaboravni party…

Evo Vam jedinstvene prilike da budete dio jedne noći vještica, nema ničeg čarobnijeg od jeseni, sjaja svijeća kroz krezubi osmijeh bundeve…

Kao što kaže bajka o Pepeljugi ,dobra je vila u trenu od bundeve napravila veličanstvenu kočiju koja će se poslije ponoći vratiti na staro…Velika je to bundeva bila, možda ne kao ona koju je uzgojio Charles Houghton.Ta je bundeva uzgojena 2002. godine ušla u Guinnessovu knjigu rekorda, a imala je 606,7 kilograma.

Možda niste znali da Halloween nije nastao u Americi, već u Irskoj. Kelti su slavili Novu godinu 1.studenoga pa im je Halloween ili Samhain, kako su ga oni zvali, predstavljao početak zime.

A Le Mandrać je za Vas pripremio još jedan gastro užitak!

Poseban menu:

Fantastična juha s narančastim bučinim mesom, začinskim biljem…

Nevjerojatni domaći ravioli s kremom od buče, kozicama, crnim krokantom, ekstra djevičanskim maslinovim uljem -jelo prepuno finih  različitih okusa

I za kraj, kako svako jelo pamtimo po završnoj priči, i to onoj slatkoj – slatki moussse  od buče s konfitom od naranče…

Cijena po osobi 150,00 kn

S veseljem Vas očekujemo u našem Le Mandraću

Vaš Le Mandrać team

Informacije i rezervacije: 051 701 357 / 091 225 1973

(PR tekst)

 

Vino

daniela1-mm

Piše: Daniela Kramarić

Iz Plavog podruma: Le Vin de Merde

Le Vin de Merde je puno više od teške provokacije

Autor je samo želio isprovocirati vinsku publiku i skrenuti pažnju na vina iz Languedoca, koja se teško nose s konkurencijom elitnih francuskih regija i često (ne)opravdano nose stigmu masovno-beznačajnih vina i – upalilo je. Imenu usprkos, vino je apsolutno iznad svakog očekivanja. Na francuskom sve jako dobro zvuči, pa čak i Le vin de merde, u prijevodu… više

Novosti

hamburger

Otkrivamo zašto se tako lako...

Gotova jela, snackovi i jela od žitarica mogu u ljudskom mozgu izazvati ovisnost baš kao i duhan, proizlazi iz istraživanja proveden…

Zdravlje

razni octovi 3

Ocat – eliksir...

Kod nas se najčešće upotrebljavaju alkoholni i vinski ocat, a tek posljednjih godina popularnost jača jabučnom octu zahvaljuju…

Najave

tuberfest

XX. Tuberfest - Dani tartufa...

Dani tartufa 2019
19. – 20.10. Livade
XXVI. Tuberfest (11:00 – 19:00)   Sajam Istarskog bijelog tartufa
Izložba tar…

A do Z

pekmez od smokava

Pekmez od smokava

Sastojci: smokve šećer Priprema: Na 1 kg smokava stavite 30-40 dag šećera jer su smokve dovoljno slatke – po ukusu možete staviti…

Najave događaja