Promocija knjige Mršavljenje bez dijete

mrsavljenjebezdijete

Zagreb, Škola narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, 27. veljače 2013. (srijeda)

Udruga Zdravi grad iz Splita i Škola narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u srijedu, 27. veljače u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ (Rockefellerova 4) u dvorani „A“ s početkom u 11 sati organiziraju predstavljanje knjige Georgea Mateljana „Mršavljenje bez dijete“ (zdravo mršavljenje s najzdravijim namirnicama svijeta).

Nakon pravog remek djela, knjige Georgea Mateljana Najzdravije namirnice svijeta (Winner of the National Best Books Awards), za čije je hrvatsko izdanje autor dobio najveće znanstveno priznanje u Hrvatskoj, nagradu “Josip Juraj Strossmayer”, kao autor najboljeg djela iz područja prirodnih znanosti, pred nama je hrvatsko izdanje najnovije knjige Georgea Mateljana, Mršavljenje bez dijete.

Knjiga nudi odgovor kako riješiti jedan od gorućih svjetskih zdravstvenih problema današnjice,

suvišne kilograme. Nastala je kao rezultat uvida u tisuće nezavisnih znanstvenih istraživanja širom svijeta koje je provela i koje i dalje provodi neprofitna fondacija “George Mateljan Foundation For the World’s Healthiest Foods” i čija je web stranica (www.whfoods.org) s više od 20 milijuna posjetitelja u 2011. godini najposjećenija web stranica na svijetu s temom zdrave prehrane.

Knjigu će predstaviti: dr. sc. Sanja Musić Milanović i doc. dr. sc. Jasna Pucarin Cvetković, stručnjakinje iz područja prehrane sa Škole narodnog zdravlja, Željko Petrović iz Centra izvrsnosti George Mateljan u Splitu te Marina Kralj Vidačak u ime nakladnika „Planetopija“. Moderatorica: prof. dr. sc. Jadranka Mustajbegović.

Nakladnici knjige su i ovaj put “Zdravi grad” iz Splita i „Planetopija” iz Zagreba, uz stručnu recenziju akademkinje Vlaste Piližota, redovite profesorice Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Osijeku.

Ulaz je slobodan, a knjiga će biti dostupna po promotivnoj cijeni!

 

Vino

somelieri 2016

20. prvenstvo sommeliera Hrvatske u Opatiji

Filip Savić- najbolji sommelier Hrvatske za 2016. godinu

U organizaciji Hrvatskog sommelier kluba (HSK) 20. prvenstvo sommeliera Hrvatske održano je 28. i 29. studenog, u opatijskom hotelu Ambasador pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i uz potporu TZ Kvarnera i TZ Opatije. Sommelier Filip Savić zaposlen u Maistrinom hotelu Monte Mulini, proglašen je najboljim sommelierom Hrvatske za 2016. godinu. P… više

Novosti

pokrajac-knjiga pretilost-rez

Smršaviti možete samo ako...

„Pretilost – spremnost za promjenu načina življenja“ dr. Alessandre Pokrajac-Bulian najbolja je knjiga po ocjeni Hrvat…

Zdravlje

cura pije vodu

Četiri brza i efikasna...

Voda, banana, jabuka i zeleno povrće ne sadrže mnogo kalorija, ali će vas  zasititi Osobe koje pokušavaju smršavjeti često se na…

Najave

festival čokolade opatija 2014

Festival čokolade Opatija

Opatija, Ljetna pozornica, od 2. do 4. prosinca Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje doma…

A do Z

palačinke

Palačinke (temeljni recept...

Sastojci:
50 dag brašna ½ l  vode ½ l mlijeka malo soli malo šećera 3 jaja ulje   Priprema: U posudi najprije umutite jaja, dod…

Najave događaja