Supetar – Biser mora 2015.

biser mora

PROGRAM “BISER MORA 2015”
Supetar, otok Brač
25.-29.03.2015.
Srijeda, 25.03.2015.

Restoran Adria 11:00 – 19:00 – ŠKOLSKO TIMSKO NATJECANJE 11:30 – 12:30 – RADIONICA ZA OSNOVNOŠKOLCE OŠ SUPETAR „Zdravi sendviči“ 13:00 – 14:00 – MLADI UMJETNICI KUHAJU 14:30 – 16:00 – SUPETARSKI MARENDIN 16:30 – 17:30 – COOKING SHOW: Njoki s grancigulom by Taverna Riva Kongresna dvorana hotel Kaktus 15:30 – 16:30 – OKRUGLI STOL: Žene otoka kao poduzetnice u funkciji turizma 17:00 – 18:00 – OKRUGLI STOL: Gastronomija kao pokretač PPS ponude u projektu Hrvatska 365
Kongresna dvorana Teatrino 19:30 – SVEČANO OTVARANJE I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA ŠKOLSKOG TIMSKOG NATJECANJA – PROGLAŠENJE VITEZA KULINARSTVA 20:00 – VEČERA DOBRODOŠLICE: Okusi i mirisi otoka Brača, Hladno topli buffet Restoran Roso 22:00 – Junior Chef’s party
Četvrtak, 26.03.2015.

Restoran Adria 8:00 – JUTARNJE DRUŽENJE S NATJECATELJIMA 8:30 – 19:00 – SENIORSKO NATJECANJE PO KATEGORIJAMA 10:00 – 11:15 – COOKING SHOW BY IVO ANDRIĆ 11:30 – 13:00 – SUPETARSKI MARENDIN 13:30 – 15:00 – MASTER CLASS: Bezglutenske i makrobiotičke slastice by Dragica Lukin 15:30 – 16:45 – MASTER CLASS: Neočekivano od ribe by Hrvoje Zirojević
Zabavni program 12:00 – 16:00 – SUPETARSKA GASTRO TURA & KULTURNA ŠETNJA S IVANOM RENDIĆEM 17:00 – 18:00 – TRIATLON – sportsko nadmetanje na kuharski način „Natjecatelji s pregačama nastupaju!“ Restoran Adria 19:00 – 20:00 – BISER MORA SHOW: kokteli i zvijezde u čaši by Tonći Drlje 20:00 – 21:45 – VEČERA ZEMLJE GOSTA – MAKEDONSKA VEČER
Restoran Roso 22:00 – Chef’s party
Petak, 27.03.2015.

Restoran Adria 8:00 – JUTARNJE DRUŽENJE S NATJECATELJIMA 8:30 – 19:00 – SENIORSKO NATJECANJE PO KATEGORIJAMA 10:00 – 11:15 – FIRE SHOW by Tonći Drlje 11:30 – 13:00 – SUPETARSKI MARENDIN 13.15 – 14.00 – KAD NADALINA MUTI JAJA – Poznati činidu čuda s jajima 14:15 – 15:30 – MASTER CLASS: Janjetina by Jože Zalar 16:00 – 17:15 – WOLFGANG’S COOKING SHOW by QimiQ 15:30 – 16:45 – PLAVA RIBA NA GRADELE by Centaurus 18:00 – 19:00 – PREDAVANJE Najzdravije namirnice svijeta
Zabavni program 10:00 – IZLET PUSTINJA BLACE 17:00 – 18:00 – MEĐUNARODNA MALONOGOMETNA UTAKMICA Ispred restorana Adria 20:00 – 21:45 – VEČERA ZEMLJE GOSTA – SRPSKA VEČER
Subota, 28.03.2015.
Restoran Adria 8:00 – JUTARNJE DRUŽENJE S NATJECATELJIMA 8:30 – 17:30 – SENIORSKO NATJECANJE PO KATEGORIJAMA 10:00 – 11:15 – PREDAVANJE O ZAČINIMA by Kotanyi 11:30 – 13:00 – COOKING SHOW by Josip Carević 13:15 – 14:30 – COOKING SHOW: Janjeći rižoto by Taverna Riva 15:30 – 16:45 – SLJUBLJIVANJE HRANE I VINA, PREDAVANJE by Tonći Drlje 18:00 – 19:30 – BISER MORE GOURMET – revijalne degustacije na prezentacijskoj kuhinji 18:00 – 20:00 – SENIORSKO NATJECANJE – KUP BISER MORA
Zabavni program 10:00 – 13:00 – ODMJERAVANJE KUHARSKIH SNAGA I SHOW NA RIVI 15:00 – PODIZANJE BIJELE ZASTAVE by Supetrus hoteli – Plaža TRI MOSTA Kongresna dvorana Teatrino 21:00 – 21:30 – ZAVRŠNA SVEČANOST I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA Restoran hotela OSAM 22:00 – 23:30 – HUMANITARNA VEČERA Restoran Roso 22:00 – VEČERA ZEMLJE GOSTA – BOSANSKO-HERCEGOVAČKA VEČER 23:00 – Closing party & Cigar night

Vino

daniela1-mm

Piše: Daniela Kramarić

Iz Plavog podruma: Le Vin de Merde

Le Vin de Merde je puno više od teške provokacije

Autor je samo želio isprovocirati vinsku publiku i skrenuti pažnju na vina iz Languedoca, koja se teško nose s konkurencijom elitnih francuskih regija i često (ne)opravdano nose stigmu masovno-beznačajnih vina i – upalilo je. Imenu usprkos, vino je apsolutno iznad svakog očekivanja. Na francuskom sve jako dobro zvuči, pa čak i Le vin de merde, u prijevodu… više

Novosti

hamburger

Otkrivamo zašto se tako lako...

Gotova jela, snackovi i jela od žitarica mogu u ljudskom mozgu izazvati ovisnost baš kao i duhan, proizlazi iz istraživanja proveden…

Zdravlje

razni octovi 3

Ocat – eliksir...

Kod nas se najčešće upotrebljavaju alkoholni i vinski ocat, a tek posljednjih godina popularnost jača jabučnom octu zahvaljuju…

Najave

tuberfest

XX. Tuberfest - Dani tartufa...

Dani tartufa 2019
19. – 20.10. Livade
XXVI. Tuberfest (11:00 – 19:00)   Sajam Istarskog bijelog tartufa
Izložba tar…

A do Z

pekmez od smokava

Pekmez od smokava

Sastojci: smokve šećer Priprema: Na 1 kg smokava stavite 30-40 dag šećera jer su smokve dovoljno slatke – po ukusu možete staviti…

Najave događaja