Zagreb Wine Gourmet Weekend

ZGWGW screen

Gliptoteka HAZU, Zagreb, 13. do 15. travnja 2012.

Zagreb Wine Gourmet Weekend novi je internacionalni festival vina i hrane koji će se od 13. do 15. travnja 2012. održati u prostorima Gliptoteke HAZU u Zagrebu.
Festival nastavlja tradiciju Zagreb Wine Gourmet Festivala koji je tijekom protekle četiri godine postao jedno od najvažnijih eno-gastro događanja u regiji.
Novost je uključivanje Digitel grupe, vodeće grupacije za marketinšku komunikaciju u regiji, uz uhodanu ekipu Zagreb Wine Gourmet Festivala.
Novi prostor održavanja Zagreb Wine Gourmet Weekenda – Gliptoteka HAZU , građevina iznimne povijesno –kulturološke vrijednosti, prirodno je mjesto održavanja festivala.

ZGWGW nastavlja tradiciju internacionalnog festivala na kojem će se domaći ljubitelji vina upoznati s pomno odabranim stranim vinima i vinarima, ali i upoznati s najnovijim berbama značajnih domaćih vinara.
Organizatori najavljuju još jednu novost – prateći, zabavni program za koji je zadužena agencija Pepermint, koja se može pohvaliti organizacijom najvećeg regionalnog medijskog festivala Weekend Media Festivala.
Svoj dolazak su najavili brojni svjetski i domaći stručnjaci, koji će sudjelovati u mnogobrojnim panel raspravama, predavanjima i degustacijama.
Budite dio Zagreb Wine Gourmet Weekenda i već danas zabilježite vikend 13.-15.4.
R.I.

Vino

somelieri 2016

20. prvenstvo sommeliera Hrvatske u Opatiji

Filip Savić- najbolji sommelier Hrvatske za 2016. godinu

U organizaciji Hrvatskog sommelier kluba (HSK) 20. prvenstvo sommeliera Hrvatske održano je 28. i 29. studenog, u opatijskom hotelu Ambasador pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i uz potporu TZ Kvarnera i TZ Opatije. Sommelier Filip Savić zaposlen u Maistrinom hotelu Monte Mulini, proglašen je najboljim sommelierom Hrvatske za 2016. godinu. P… više

Novosti

pokrajac-knjiga pretilost-rez

Smršaviti možete samo ako...

„Pretilost – spremnost za promjenu načina življenja“ dr. Alessandre Pokrajac-Bulian najbolja je knjiga po ocjeni Hrvat…

Zdravlje

cura pije vodu

Četiri brza i efikasna...

Voda, banana, jabuka i zeleno povrće ne sadrže mnogo kalorija, ali će vas  zasititi Osobe koje pokušavaju smršavjeti često se na…

Najave

festival čokolade opatija 2014

Festival čokolade Opatija

Opatija, Ljetna pozornica, od 2. do 4. prosinca Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje doma…

A do Z

palačinke

Palačinke (temeljni recept...

Sastojci:
50 dag brašna ½ l  vode ½ l mlijeka malo soli malo šećera 3 jaja ulje   Priprema: U posudi najprije umutite jaja, dod…

Najave događaja