DAJ PET: Chef iz San Rocca deklasirao kandidate

Chef Zoran Čobanov oduševio publiku i žiri pa dobio tri petice

zoran cobanov

Poslovično strogi žiri Masterchefa dodijelio mu je tri petice za hladnu juhu od brancina i glaziranu krušku što je do sada neviđeno u ovoj sezoni pa ne čudi što je do nogu potukao konkurente Marka Palfija i Nikolu Lesara (15:11)

Zoran Čobanov, chef vrhunskog restorana San Rocco u Brtonigli prvi je ostvario maksimalnih 15 bodova u Izazovu šefa kuhinje.

Poslovično strogi žiri Masterchefa dodijelio mu je tri petice za hladnu juhu od brancina i glaziranu krušku što je do sada neviđeno u ovoj sezoni.

Budući da se kandidati nalaze u Tjednu timskog rada danas su pobjednici Testa kreativnosti Marko Palfi i Nikola kuhali u paru protiv Zorana Čobanova.

Chefovi koji gostuju u Masterchefu predstavljaju sve ozbiljnija jela koja sve više odmiču od jednostavnih, a Čobanov je doista postavio težak zadatak pred međimurski dvojac.

Mati su se Marko Palfi i Nikola čine kao dobra kombinacija jer je Marko tehnički potkovaniji, smireniji, precizniji dok je Nikola otkačen pa se međusobno balansiraju.

Njih dvojica kuhali su protiv chefa Zorana koji iza sebe ima bogato kulinarsko iskustvo i priznanja. Svoj zanat je pekao u restoranima u Italiji, od kojih su neki ponosni vlasnici Michelinovih zvjezdica.

Zoran Čobanov je trenutno izvršni chef u restoranu hotela ´San Rocco´ u istarskoj Brtonigli, koji je već dobio brojna međunarodna priznanja.

Unatoč bogatom iskustvu priznao je da ovakav kuharski dvoboj nije imao u životu.

„Nemojte biti impresionirani, budite drski!”, poručio je Mate Janković uoči nadmetanja Nikoli i Palfiju, ali drskost im nije pomogla.

Spomenimo i da je dvojac na raspolaganju imao 75 minuta, dok je Čobanov za oba jela imao 90 minuta vreman za pripremu.

U nedjelju slijedi novi Gastro duel nakon kojeg ćemo doznati tko će od kandidata napustiti show.

I.Zidar / foto: Nova TV

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

PETRA GERIC rez

Petra Gerić ispala na korak...

Usprkos ispadanju pred samim krajem Masterchefa Petra nije nezadovoljna već kaže da su joj se ostvarili najluđi snovi i kaže da ova t…

tvrtko šakota u masterchefu

Chef Tvrtko Šakota bio je...

U najtežem izazovu do sada trebalo je napraviti rolicu s brancinom, kremu tofua i badema, kozicu u panko mrvicama, sake – mirin re…

mc2-petra plantak i svinjske nogice

Petra Plantak u pobjedničkom...

Malo poznatu kornatsku ribu najbolje su spremile natjecateljice Ivona Kristina, Petra i – Petra Petra Plantak je ušla u pobjedn…

palfi - lesar

Pobjednički pohod Marka...

Nikola  se nada da će sada u paru s Palfijem možda nastaviti tako i pobijediti u nadolazećem  Izazovu šefa kuhinje Marko Palfi i Nik…