Besplatan izletnički vlak iz Zagreba vozi u Koprivnicu

Dan otvorenih vrata pivovare Carlsberg Croatia i Renesansni festival

renesansi festival rezz

Carlsberg Croatia i Turistička zajednica Grada Koprivnice pozivaju na Renesansni festival i tradicionalni Dan otvorenih vrata pivovare.

Za posjetitelje iz Zagreba osiguran je besplatan prijevoz Pan Renesansnim vlakom koji s Glavnog kolodvora kreće u subotu, 31. kolovoza.

Jedna od ekološki najnaprednijih pivovara u ovom dijelu Europe i ove će godine ugostiti Koprivničance i njihove goste na Danu otvorenih vrata Carlsberga Croatia koji će se održati u subotu, 31. kolovoza i to već tradicionalno povodom Renesansnog festivala koji je ove godine kao središnju temu odabrao pivarstvo.

Besplatan Pan Renesansni vlak kreće s glavnog zagrebačkog kolodvora u subotu, 31. kolovoza u 10.32, s povratkom u večernjim satima.

Cjelodnevni program uključuje organizirane ture po pogonima pivovare uz stručno vodstvo pivarskih majstora Carlsberga Croatia uz zakusku i Pan osvježenje.

Nakon posjeta pivovari osiguran je prijevoz na koprivničke bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala.

Već šestu godinu za redom, Carlsberg Croatia sa svojim brendom Pan podržava i sudjeluje u Renesansnom festivalu omogućavajući ujedno gostima festivala organizirani posjet pivovari i upoznavanje s procesom proizvodnje piva.

Renesansni festival je uvjerljivo najzanimljivija kulturno-povijesna manifestacija na ovim prostorima koja svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku za povratak u 15. i 16. stoljeće gdje će ih dočekati mnoštvo vitezova i drugih povijesnih likova smještenih u originalno srednjovjekovno naselje.

Osim bogate gastronomske ponude i pomno odabrane glazbe, posjetitelji će se upoznati i sa srednjovjekovnim procesima proizvodnje piva koje će naposljetku moći i kušati. Višegodišnjim aktivnim sudjelovanjem i uspješnom suradnjom, Carlsberg Croatia sadržajno obogaćuje festival te potvrđuje stoljetnu tradiciju koprivničkog pivarstva.

PAN RENESANSNI VLAK IZ ZAGREBA – RASPORED 31.08.2013.

10.32 –  PAN RENESANSNI VLAK KREĆE S GLAVNOG KOLODVORA U ZAGREBU ZA KOPRIVNICU  (DOLAZAK U 11.32)

11.42 –  POLAZAK ORGANIZIRANIH  AUTOBUSA SA ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA U KOPRIVNICI NA DAN  OTVORENIH VRATA U PIVOVARU CARLSBERG CROATIA

12.00 – POČETAK DANA OTVORENIH VRATA

14.00 – POLAZAK AUTOBUSA IZ PIVOVARE CARLSBERG CROATIA NA RENESANSNI FESTIVAL

20.08 – POLAZAK AUTOBUSA S RENESANSNOG FESTIVALA NA ŽELJEZNIČKI KOLODVOR

21.08 – POLAZAK VLAKA ZA ZAGREB

22.13 – DOLAZAK U ZAGREB

(broj mjesta u vlaku: 300)

(PROMO)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

biser mora

Na Braču započeo 9....

Posebna atrakcija ovogodišnjeg festivala je posjet bračkom mjestu Dol gdje će gosti u nedjelju moći kušati tortu hrapoćušu, za…

vinska priča-Nina Levičnik_Silvano Gospodarić

Uspješan start festivala...

Festival „Hrvatska vinska priča“ privukao brojne posjetitelje – uz vrhunska vina građani sudjelovali u dodatnim sadržajim…

poreč

Croatia Gourmet Festival

21. 6. 2013. – 25. 6. 2013. Poreč, Uvala Peškera U Poreču se od 21. do 25. lipnja održava kulturno-zabavna gastronomska manife…

vino i panceta u kleti

Od kleti do kleti

12., 13. i 14. travnja 2013. godine, u Ivanić – Gradu, održat će se pješački i biciklistički pohod turističkim putevima ivani…