Najava: Prva Gastroakademija u Masterchefu

Dino i Mate u ulozi profesora uče čistiti ribu i povrće te pripremu temeljaca

MC2-prva akademija04-rez

Masterchef, Nova TV petak u 21.45 sati

U današnjoj epizodi kandidati prisustvuju prvoj Gastroakademiji u kojoj ih njihovi profesori Dino i Mate podučavaju osnovama kuhanja.

„Ja sam u školi učila samo ono što me zanimalo, a ovo me itekako zanima tako da ću slušati s razumijevanjem“, izjavila je Martina.

Časlav bi htio naučiti primjenu začina i još neke tehnike rada. U gastroškolskim klupama mu neće biti teško, s obzirom da to voli.

Kandidatima je ovo prvi put da su u Gastroakademiji te će na nastavi morati pozorno slušati. Mate i Dino kandidate i gledatelje mogu naučiti mnogo čemu.

Tako će se na listi obrađenog gradiva naći: mesni i riblji temeljac, čišćenje povrća, filetiranje ribe, povrtni temeljac i aioli (umak s čašnjakom).

„U tjednu smo osnova i krećemo od temelja prema krovu“ – najavljuje Mate.

Stečeno znanje trebat će primijeniti u prvom ovogodišnjem Gastroduelu u nedjelju nakon kojeg slijede prve eliminacije i prvo ispadanje iz kuhinje.

novatv.hr/masterchef

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

MC14-alka i nives

Nives Celzijus porezala se...

Nova TV, Celebrity MasterChef, petak, 14.ožujka u 21 sat CelebrityMasterChef kuhinja otvara svoja vrata i gledateljima otkriva prvi…

mate jankovic

Potvrđeno da Mate Janković...

Prikazivanje kulinarskog showa “Celebrity Masterchef” počinje na proljeće, nakon godinu dana stanke, ali uz neke izmjene u odn…

mc2-karapandza

U tjednu okusa djetinjstva...

Stevo Karapandža, poznat po emisijama prije 25 godinas Oliverom Mlakarom, danas je vlasnik restorana ‘Sonne’ u Švicar…

MC2-50 najboljih2

Novi krug eliminacija...

U hladnoj hali, kompleksu strojarnice željeznice u Zagrebu iz 1894. godine svakog od 50 kandidata dočekat će po dvije staklene zdjel…