Uključite se u izbor najboljeg restorana

Glasajte za najbolje hrvatske restorane do 31. prosinca

100 restorana 2011

Tradicionalni godišnji izbor, koji se organizira po 17. puta za redom za 100 vodećih hrvatskih restorana traje do 31. prosinca u ponoć.

Pozivamo Vas da svojim glasovima za deset  restorana koje biste Vi preporučili, doprinesete da konačni izbor restorana koji će dobiti titule vodećih Restauranta Croatica bude što objektivniji i u ovogodišnjem izboru Gastronauta.hr.

Glasovati možete na http://www.gastronaut.hr/

Karin Mimica iz direkcije izbora 100 vodećih hrvatskih restorana unaprijed zahvaljuje na suradnji, jer smatra vaš glas dragocjenim u ovom prestižnom izboru.

Projekt 100 vodećih hrvatskih restorana- Restauranti Croatica je projekt poticaja kvalitete u ugostiteljstvu kroz godišnje izbore vodećih i izdavanje prateće publikacije.

Iniciran je još 1995. godine, a osnovna ideja bila je napraviti istraživanje tržišta koji su to restorani koji najbolje zadovoljavaju potrebe gostiju, te istaknuti vodeće ne bi li se na taj način motiviralo i ostale na poboljšanje kvalitete ponude i usluge.

U 1995. godini istraživanjem je bilo obuhvaćeno oko 700 restorana, dok se 2011. godine ta brojka popela na više od  2400 restorana.

Dio glasovanja se provodi preko www.gastronaut.hr s time da je programski onemogućeno glasovati dva puta s istog računala.

Također i ugostitelji na terenu glasuju za 10 svojih kolega, te dostavljaju na adresu www.gastronaut.hr ispunjene upitnike s detaljnim opisom svoje ponude i usluge.

Konačnu riječ nakon pregleda svih materijala daje Časni odbor projekta koji i proglašava novu listu 100 vodećih restorana.

Projekt 100 vodećih hrvatskih restorana provodi poduzeće Abisal u suradnji s Udrugom hrvatskih restoratera. 100 vodećih restorana prezentira se sa svojom ponudom, prirodnim i povijesnim okružjem u istoimenoj godišnjoj ediciji.

Sadržaj edicije proširen je i receptima specijaliteta vodećih kako bi izdanje zadržalo mjesto u kućnoj knjižnici i nakon pojave novih godišnjih izdanja.

Dosadašnji nositelji titule imaju istaknutu naljepnicu Restauranta Croatica na svojim ulaznim vratima.

http://www.gastronaut.hr/glastop.asp

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

100 vodecih restorana 2015

Po dvadeseti put izabrano 100...

U zgradi Trsatske čitaonice održana je 18. Lipnja 20. dodjela plaketa za nagradu “100 vodećih hrvatskih restorana – Re…

100 najboljih 2014

Po 19. put dodijeljena...

Sve ove godine na listi su se zadržali restorani koje vrijedi posebno istaknuti: Bevanda iz Opatije, Nada iz Vrbnika, Najade iz Lovrana…

restoran noma - osoblje

Noma Rene Redzepija opet...

Danski restoran Noma vratio se 2014. na prvo mjesto San Pellegrino izbora za najbolji restoran svijeta, odlučilo je glasačko tijelo …

100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti cover 2013

Novo izdanje najstarije...

Sve ove godine na listi su se zadržali restorani koje vrijedi posebno istaknuti: Bevanda iz Opatije, Nada iz Vrbnika, Najade iz Lovrana…