Što su doručkovali naši stari

Hotel Rebro dobio certifikat za autohtoni zagrebački doručak

dorucak - rez

Ubuduće gosti zagrebačkog hotela mogu uživati u tradicionalnom doručku u tri slijeda

Zagrebački hotel Rebro dobio je certifikat Hrvatske Obrtničke Komore za autohtonu hrvatsku kuhinju i time postao jedino mjesto u Zagrebu gdje gosti mogu uživati u čarima tradicionalnog zagrebačkog doručka u čak tri slijeda.

Promocija autohtonog zagrebačkog doručka u hotelu Rebro najavljena je za četvrtak, 24. svibnja.

Iz ovog mladog zagrebačkog hotela poručuju da su izuzetno ponosni na dobivanje ovog posebnog standarda, koji još jednom potvrđuje da je hotel trudom i inovativnošću ispunio očekivanja, kako gostiju tako i cjelokupne branše ponudivši autohtoni gastronomski doživljaj, koji dopunjava turističku ponudu, kako hotela tako i grada Zagreba .

Sve što su nekada doručkovali naši stari, otkrit će se na svečanoj promociji Zagrebačkog doručka u Hotelu Rebro pred probranim društvom predstavnika Ministarstva turizma, TZ-a grada Zagreba i najeminentnijih hrvatskih novinara.

Hotel Rebro moderan je gradski hotel s 3***, smješten u blizini park-šume Maksimir.

P.R. / foto: hotel Rebro

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

tjedan restorana

Kreće 9. Tjedan restorana...

I ove jeseni uživajte u fantastičnim jelima uz dobro društvo. Gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 3. do…

somelieri dalmacija 2014

Najbolji sommelier Dalmacije...

Nikša Ćurin iz hvarskog hotela Adriana najbolji je sommelier Dalmacije za 2014.godinu, dok su drugo i treće mjesto osvojili Jurica M…

tjedan restorana

Novi 'Tjedan' nudi 53...

Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 7. do 16. ožujka 2014. godine, a sudjelovat će restor…

ZWGW3-vino-čaše

Mario Meštrović najbolji...

Mario Meštrović, sommelier zagrebačkog restorana Il Secondo, pobjednik je ovogodišnjeg Drugog prvenstva sommeliera kontinent…