Promo

Humanitarni sajam u kinu Europa – Valentinovo s knjigom

plakat kino

Na sajmu koji organizira VBZ možete kupiti i njihovu knjigu “Sve je to jena kužina” Srećka Lorgera koje je nominirana među četiri najbolje knjige o hrani na svijetu za 2011.
U mjesecu ljubavi, nakladnička kuća V.B.Z.  u zagrebačkom Kinu Europa, od 11. – 16. veljače, od 9 -21 sat,  organizira sajam knjiga na kojem će svatko pronaći nešto za sebe, ali i za svoje najdraže.
Nakladnička kuća V.B.Z. objavila je knjigu splitskog pisca Srećka Lorgera „Sve je to jena kužina“ koja je ovih dana nominirana među četiri najbolje knjige o hrani na svijetu u prošloj godini!

Lorgerova knjiga konkurira za prestižnu svjetsku nagradu Gourmand World Cookbooks Awards 2011. u kategoriji Food Literature.
Pored te knjige na sajmu u kinu Europa V.B.Z. je pripremio bogatu  ponudu  knjiga renomiranih domaćih i stranih autora čije naslove možete potražiti  po cijenama sniženim do čak 90 posto.
Organizatori su pripremili čak 10 atraktivnih naslova čija je cijena zaista simbolična, samo jednu (1) kunu, a poručuju da nisu zaboravili i na najmlađe –  za  mališane su pripremilli veliki izbor dječje literature i slikovnica, ali i igračaka Lego i one2play programa.
Sajam je humanitarnog karaktera – od svakog računa V.B.Z. poklanja 1,00 kunu Zakladi Ana Rukavina.
P.R.

Tagovi: , , , ,

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

fritula 00

Gastro knjižara Fritula za...

Gastro knjižara Fritula započela je s radom u lipnju 2012. godine, dakle prije punih godinu dana. Danas vas sa zadovoljstvom podsjeć…

x-kozlovicev podrum

Povodom godišnjice nove...

Autor knjige „Kozlović“ je Zoran Leko kojem su se u pisanju tekstova pridružili Marino Baldini, Saša Špiranec, Zvonko Makovi…

WOW vina 2013-2

Koja su najbolja vina po...

U konkurenciju za nagradu WOW Grad Prix vino prosle godine su ušli: Kozlović Santa Lucia iz 2008. u kategoriji bijelih, Korak Crni pino…

hrana.mozak310x250

Hrana za mozak - recepti za...

prof. dr. Vida Demarin i suradnice: HRANA ZA MOZAK
Jelovnici za zdrav mozak i dugo pamćenje VBZ, Zagreb, 148 stranica   “Hrana za…