Novi 28. broj na kioscima

Iće&piće kod braće Roca – u drugom najboljem restoranu na svijetu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dvomjesečnik za kulturu stola u zimskom broju donosi ekskluzivne razgovore s trojicom braće Roca koji vode slavni restoran El Celler de Can Roca

Na kioscima se pojavio zimski, 28. broj časopisa za kulturu stola Iće&piće.

Kupce očekuje prava poslastica – opširni intervjui s trojicom braće Roca – Joanom, Josepom i Jordijem. Braća Roca u španjolskoj Gironi vode restoran El Celler de Can Roca koji je na listi San Pellegrino World’s 50 Best Restaurants na – drugom mjestu.

Uz razgovore tu je i odlična reportaža iz restorana s opisima čarobnih jela koja bi bilo teško zamisliti da nije i niza odličnih fotografija.

Od ostalih tema u novom broju ističu se priča o tradicionalnoj kuhinji, točnije pripremi pere i odlična gastro reportaža o Grazu.

Među vinarima predstavljen je Franz Arman, a „pogled preko granice zavirio je u slovensko selo Apače gdje proizvode odličan mirisni traminac – Steyer.

Čitatelji se na kraju mogu okušati i u pripremi 49 zanimljivih recepata među kojima se nalaze i blagdanski recepti s kavijarom.

I.Z.

 

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

restoran noma - osoblje

Noma Rene Redzepija opet...

Danski restoran Noma vratio se 2014. na prvo mjesto San Pellegrino izbora za najbolji restoran svijeta, odlučilo je glasačko tijelo …

CCR-Klopa 4 Anèmona

Najbolji restoran na svijetu...

Slavni El Celler de Can Roca iz Girone jedini je od razvikanih restorana koji je dobro prošao u izboru publike koja ocjenjuje lokale u izb…

CCR-novinarka Joan i Jordi

Kako su braća Roca naveli...

Pomalo je pretenciozno za neki restoran tvrditi da je najbolji, jer svatko od nas ima svoje najbolje i najdraže mjesto za uživanje u vrh…

san pellegrino -braca

Najbolji restoran na svijetu...

Katalonski obiteljski restoran El Celler de Roca već je godinama u samom vrhu najboljih svjetskih restorana, a  uspješno ga vode bra…