To se zove svjetski uspjeh!

Iće&piće među četiri najbolja gastro magazina na svijetu!

gourmand magazine

Ulazak među četiri nominirana finalista u izboru za najbolji gastro časopis na svijetu golemi je uspjeh hrvatskog časopisa i njegovog spiritus movensa Damira Fabijanića

Iće&piće“, najbolji hrvatski enogastro magazin, dobio je veliko međunarodno priznanje – uvršten je među četiri najbolja gastro magazina na svijetu.

Hrvatski magazin koji se ove sezone može pohvaliti intervjuima s Ferranom Adrijom u zadnjem tjednu postojanja njegova restorana »El Bulli«, te s braćom Roca (»El Celle de Can Roca« u Gironi) nominiran je kao jedan od četiri finalista u uglednom izboru francuskog časopisa Gourmand koji je ove godine okupio izdavače iz 162 zemlje.

Proglašenje pobjednika predviđeno je na spektakularnoj priredbi 6. ožujka u pariškom The Folies Bergere Theatreu na Gourmand World Cookbook Awards Gala večeri.

nominacija za ice&piceNa dodjeli svojevrsnog „ gastro izdavačkog Oscara“ uzvanicima će biti ponuđen šampanjac Gosset i cognac Frapin, ali što je zanimljivo neće biti servirani nikakvi zalogajčići.

I.Zidar

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

batelina 2

Najbolji restoran u izboru...

Nakon dvije godine dominacije Bistro Apetita došlo je smjene na vrhu prema izboru u kojem sudjeluju vodeći ugostitelji, kuhari, posl…

najbolja-slastičarka-ivana-vidaković dhk

Ivana Vidaković je nova...

Sve tri prvoplasirane na ovogodišnjem prvenstvu slastičara dolaze iz Istre jer pobjednica Ivana Vidaković iz Poreča, dok su drugo…

kamelija kup (3)

Učenici iz Vinkovaca su...

U Umagu je u ponedjeljak završen Kamelija kup, natjecanje učenika srednjih strukovnih škola za zanimanje kuhar i slastičar, koje s…

lela i ognjenovic

Samoborski šef uspješno...

Deset recepata, od juhe od gljiva, krpica sa zeljem, terijeta, zelenače, do umaka Cantilly i torte Marija, sve po recepturama s kraja 19…