Novi broj na kioscima

Iće&piće o Korčuli, Ljubljani i Bibiću

ice&pice25

Među 56 recepata je onaj za zaboravljeni korčulanski klašun

Na kioscima se pojavio novi, 25. broj časopisa za kulturu stola Iće&piće. Među mnoštvom tema ističu se velika gastro „odiseja“ po otoku Korčuli i reportaža o ljubljanskoj gastro sceni.

Među vinarima predstavljen je Alen Bibić, a zanimljiv je i prilog o klašunu, slatkom biseru dalmatinske tradicijske kuhinje.

Pored stalnih rubrika i kolumni, Iće&piće donosi i opširne reportaže sa sajma Vinitaly u Veroni, porečke Vinistre i Dalmatia Wine Expo-a iz Makarske, a tu je i priča o ovogodišnjem izboru najboljih svjetskih restorana „The San Pellegrino World’s 50 Best“.

Od namirnica, dodatno je predstavljena mozzarella, dok je među vinskim sortama pažnja posvećena – maraštini.

Za kraj, ne i najmanje važno, čitatelji mogu računati i sa 56 zanimljivih recepata. (I.Z.)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

restoran noma - osoblje

Noma Rene Redzepija opet...

Danski restoran Noma vratio se 2014. na prvo mjesto San Pellegrino izbora za najbolji restoran svijeta, odlučilo je glasačko tijelo …

batelina 2

Najbolji restoran u izboru...

Nakon dvije godine dominacije Bistro Apetita došlo je smjene na vrhu prema izboru u kojem sudjeluju vodeći ugostitelji, kuhari, posl…

2 Dan-246

Otvorene prijave za četvrti...

Prijave za vodeći enogastro sajam Dalmacije otvorene su vinarima, uljarima i proizvođačima delicija do  30.3.2013. Organizator…

INES SARICrez

Ines Šarić napustila...

Deset minuta koliko su kandidati imali za pripremu sushija nije bilo dovoljno pa je Ines pod stresom radila greške Ines Šarić, 30-god…