Novi broj Ića&pića na kioscima

Iće&piće objavilo intervju s Martinom Berasateguijem

ice&pice31-rez

Martin Berasategui je vlasnik i chefom istoimenoga (ne samo jednog) restorana s trima Michelinovim zvjezdicama

Na kioscima se pojavio, novi, 31. broj najboljeg hrvatskog gastro časopisa Iće&piće. U svom ljetnom izdanju redakcija Ića&pića je priporemila ekskluzivni izvještaj s proglašenja liste najboljih svjetskih restorana San Pellegrino 2012 i intervju s Martinom Berasateguijem, vlasnikom i chefom istoimenoga (ne samo jednog) restorana s trima Michelinovim zvjezdicama.

Toni Bjelančić pričao je o srdelama svoga djetinjstva u Kobašu kraj Stona, a piše se o brojnim inozemnim odredištima od Hercegovine preko Champagne (Ruinart, Veuve Clicquot, Moët & Chandon / Dom Perignon) do Sardinije i Švicarske.

Pročitajte i druge teme poput portreta vinara Krajančića, skradinskoga rižota, inačice najpoznatije francuske slastice macaron by Tea Mamut, škole kuhanja sorbeta i sladoleda s Marinom Sanguinetti, prednosti i opasnosti vegetarijanstva, soli, purice i mlinaca, vinske sorte babić,  slovenskoga seoskog turizma Arkade, zašto Milana smatra da je Carigrad i dalje car kuhinje ili tekst o gastronomiji u seriji Downton Abbey.

R.I./Iće&piće

Tagovi: ,

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

restoran noma - osoblje

Noma Rene Redzepija opet...

Danski restoran Noma vratio se 2014. na prvo mjesto San Pellegrino izbora za najbolji restoran svijeta, odlučilo je glasačko tijelo …

nadia-santini

Najbolji ženski chef za...

NadiaSantini, chef restorana Dal Pescatore u talijanskoj Mantovi, već je ranije dobila veliko priznanje – prva je žena kuhar u…

noma novi dizajn4

U danskoj Nomi, najboljem...

U slavnom kopenhaškom restoranu Renea Redzepija između 12. i 16. veljače hranom se otrovalo 67 gostiju što je najveći skandal u gas…

tea mamut i palfi

Marko Palfi glatko izgubio...

Tea Mamut, slastičarka koja je skupljala iskustvo u brojnim restoranima s Michelinovim zvjezdicama bila je nepremostiva prepreka za…