Novi 27. broj

Iće&piće objavilo veliki intervju s Ferranom Adriom

ice&pice27

Dvomjesečnik za kulturu stola u jesenskom broju donosi ekskluzivni razgovor sa slavnim katalonskim chefom vođen neposredno prije zatvaranja restorana El Bulli

Na kioscima se pojavio jesenski, 27. broj časopisa za kulturu stola Iće&piće.

Kupce očekuje hrvatski ekskluziv – opširan intervju s Ferranom Adriom vođen potkraj srpnja, samo tjedan dana uoči zatvaranja slavnog El Bullija. „Vi ste prvi hrvatski novinari koje primam…i zadnji!“ – rekao je reporterima Ića&pića poznati chef prije no što se raspričao na čak dvadesetak stranica.

Među mnoštvom tema u novom broju ističu se priča o baranjskom ribljem paprikašu i odlična gastro reportaža o španjolskoj Gironi.

Među vinarima predstavljen je Josip Galić, a zanimljiv je i „pogled preko granice“, u slovenski podrum Ivana Batiča.

Čitatelji se na kraju mogu okušati i u pripremi čak 36 zanimljiva recepta među kojima se nalaze i rijetki namaz od motara kao i nekoliko recepata za jela sa švojima.

I.Z.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

tjedan restorana

Zaključen najukusniji...

Popularna gastro manifestacija Tjedan restorana održana je po jubilarni deseti put od 06. do 15. ožujka 2015. godine, uz sudjelovanj…

batelina 2

Najbolji restoran u izboru...

Nakon dvije godine dominacije Bistro Apetita došlo je smjene na vrhu prema izboru u kojem sudjeluju vodeći ugostitelji, kuhari, posl…

vinodol2

Erste card Club proglasio 10...

Među top 10 hrvatskih restorana je pet iz Zagreba, Vinodol, Okrugljak, Baltazar, Dubravkin put i Apetit Bistro, te Plavi podrum iz Opat…

bolfan

Sivi pinot Tomislava Bolfana...

Prije Bolfana ovo važno priznanje od Decanterovih kritičara dobio je i Krauthaker za svoju graševinu Sivi pinot Tomislava Bolfana,…