Novi 30. broj na kioscima

Iće&piće u novom broju donosi intervju s Andonijem Adurizom

ice& pice 30-2

Andonio Luiz Aduriz, treći je najbolji kuhar na svijetu po izboru časopisa Restaurant/San Pellegrino, pa se reportaža iz njegovog restorana Mugaritz u San Sebastianu odlično uklapa u časopis koji je prije mjesec dana proglašen trećim najboljim gastro časopisom na svijetu

Na kisocima se uoči Uskrsa pojavio proljetni, 30.  broj „Ića&pića”, jednog od tri najbolja časopisa ove tematike na svijetu prema izboru Gourmanda.

Detalje s gala priredbe World Cookbook Awards na kojoj je Iće&piće proglašeno trećim najboljim gastro časopisu na svijetu možete pronaći u opširnoj reportaži iz Pariza.

Udarna tema opet je svjetski ekskluzivna – intervju s Andonijem Luizom Adurizom, trećim najboljim kuharom na svijetu po izboru časopisa Restaurant/San Pellegrino, odnosno reportaža iz njegovog restorana Mugaritz u San Sebastianu.

Od „domaćica“ vrijedi istaknuti temu o Samoborskom kuružnjaku i predstavljanje vinskog podruma Ernesta Tolja – Saints Hills.

Od restorana, osim onih u San Sebastianu, predstavljeni su slovenski gourmet restoran Promenada, zagrebački Baltazar i Astarea u Brtonigli.

Šećer na kraju – priča o Marshmallowu.

Više o Iću&piću možete pročitati na njihovim stranicama.

D.S.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

restoran noma - osoblje

Noma Rene Redzepija opet...

Danski restoran Noma vratio se 2014. na prvo mjesto San Pellegrino izbora za najbolji restoran svijeta, odlučilo je glasačko tijelo …

CCR-Klopa 4 Anèmona

Najbolji restoran na svijetu...

Slavni El Celler de Can Roca iz Girone jedini je od razvikanih restorana koji je dobro prošao u izboru publike koja ocjenjuje lokale u izb…

noma novi dizajn4

U danskoj Nomi, najboljem...

U slavnom kopenhaškom restoranu Renea Redzepija između 12. i 16. veljače hranom se otrovalo 67 gostiju što je najveći skandal u gas…

mc2-petra i Nans Gaillard

Kuhar iz jednog od vodećih...

Nans Gaillard koji se u Izazovu šefa kuhinje suprotstavio Petri Plantak  radi u restoranu kojeg krase dvije Michelinove zvjezdice …