Novi 30. broj na kioscima
Iće&piće u novom broju donosi intervju s Andonijem Adurizom

Andonio Luiz Aduriz, treći je najbolji kuhar na svijetu po izboru časopisa Restaurant/San Pellegrino, pa se reportaža iz njegovog restorana Mugaritz u San Sebastianu odlično uklapa u časopis koji je prije mjesec dana proglašen trećim najboljim gastro časopisom na svijetu
Na kisocima se uoči Uskrsa pojavio proljetni, 30. broj „Ića&pića”, jednog od tri najbolja časopisa ove tematike na svijetu prema izboru Gourmanda.
Detalje s gala priredbe World Cookbook Awards na kojoj je Iće&piće proglašeno trećim najboljim gastro časopisu na svijetu možete pronaći u opširnoj reportaži iz Pariza.
Udarna tema opet je svjetski ekskluzivna – intervju s Andonijem Luizom Adurizom, trećim najboljim kuharom na svijetu po izboru časopisa Restaurant/San Pellegrino, odnosno reportaža iz njegovog restorana Mugaritz u San Sebastianu.
Od „domaćica“ vrijedi istaknuti temu o Samoborskom kuružnjaku i predstavljanje vinskog podruma Ernesta Tolja – Saints Hills.
Od restorana, osim onih u San Sebastianu, predstavljeni su slovenski gourmet restoran Promenada, zagrebački Baltazar i Astarea u Brtonigli.
Šećer na kraju – priča o Marshmallowu.
Više o Iću&piću možete pročitati na njihovim stranicama.
D.S.