Jednostavna jela s potpisom

Isprobajte recepte našeg najmlađeg chefa – Sebastijana Barbisa

sebastijan barbis2

Isprobajte dva jednostavna Barbisova recepta – juhu od mrkve i tartar od plemenite ribe s emulzijom od agruma

Priča o mladom Sebastijanu Barbisu koji je sa samo osamnaest godina postao chef u elitnom riječkom Lounge Baru Life bila je najčitanija na portalu Gastronomika prošlog tjedna.

Mladi kuhar koji je nakon tri godine prakse u restoranu Kukuriku ostvario svoj san i dobio slobodu kreirati jelovnik izazvala je velik interes.

Stoga smo zamolili Sebastijana Barbisa za nekoliko recepata koje bi čitatelji gastronomike mogli i sami pripremiti.

Za ovu priliku predložio nam je jednostavnu juhu od mrkve kojoj će poseban “touch” dati curry i kokosovo brašno.

Detaljan recept pročitajte ovdje.

Imate li nešto veće ambicije ili ste željni ribljeg objeda, Barbis predlaže – tartar od plemenite ribe s emulzijom od agruma.

Recept za Barbisov tartar nalazi se ovdje.

Neovisno o tome za koji ste se recept odlučili, želimo vam – dobar tek.

M.M.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

fave dei morti

Fave - originalni slatkiši...

Zaboravite nakratko Halloween i sve recepte s bundevama pa se prisjetite slatkiša kojim se stoljećima blagdan Svih svetih obilježa…

marko matei rez

Marko Matei zaboravio na...

Za Marka je bio koban bami goreng, egzotično jelo s rezancima, kozicama i piletinom kojeg je pripremio uz velike teškoće, a spomenimo…

zoran cobanov

Chef Zoran Čobanov oduševio...

Poslovično strogi žiri Masterchefa dodijelio mu je tri petice za hladnu juhu od brancina i glaziranu krušku što je do sada neviđeno…