MACHI PREŠAO PREKO GRANICE
Jezikova juha ušla u Bosnu i Hercegovinu

Nakon dvije uspješne sezone i brojnih poziva očajnih ugostitelja, ekipa Jezikove juhe, pod vodstvom gastro gurua Stephana Macchia, velikim koracima kreće u treću sezonu popularnog gastro showa RTL Televizije.
Kako za Stephana svaki novi restoran znači i novo iskustvo, u trećoj sezoni Jezikove juhe granice su se pomaknule – doslovno! Naime, gastro stručnjak se odazvao pozivu restorana izvan granica Hrvatske te je po prvi put svoje savjete i kritike dijelio u Bosni i Hercegovini. Osim ove specifične, susjedne nam zemlje, koja je svojom spontanošću oduševila Stephana Macchia, pod njegovim vodstvom ekipa Jezikove juhe posjetila je i Zagreb, Vukovar, Ludbreg, Zadar, Rijeku i još mnoga gurmanska središta Lijepe Naše.
A da ni ovoga puta nema namjeru nikoga štedjeti, Stephan je dokazao već u prvoj epizodi treće sezone u restoranu Ruža, u Dubcu pa su već prvog dana snimanja stolice doslovno letjele kroz vrata. Najveći problem ovog restorana je što nije klasičan primjer, naime, samo povremeno u njemu su zaposleni konobarica i konobar. Osim što „stoje kao pegle” konobari svojim neprimjerenim ponašanjem tjeraju goste iz restorana. Hrana nije bila problem jer je vlasnica, gospođa Ruža, samohrana majka šestero djece o kojima svakodnevno brine i za koje jako ukusno kuha. Ovaj „dnevni boravak Dubca” je zapravo stari i zapušteni restoran u nizu kuća u koji Stephan nikada ne bi došao jesti, no temperamentni Francuz ni ovoga puta nije posustao. Odlučio ga je dovesti u red, podijeliti nekoliko otkaza i unijeti dašak svježine, čistoće, inovativnosti i motivaciju među djelatnike.