PROMO

Kevin Costner novo je zaštitno lice konzervirane tune Rio Mare

RIOMARE _KC ADV (11)

Kevin Costner, Oscarom nagrađena hollywoodska zvijezda, poznat po mnogim glumačkim ulogama u nezaboravnim filmskim hitovima, novo je zaštitno lice Rio Mare, vodećeg brenda konzervirane tune.

Kevina Costnera smo odabrali kao vodeću osobu naše kampanje kako bismo dodatno naglasili jedinstveni okus i kvalitetu Rio Mare proizvoda, ali i da našim potrošačima približimo pravi i istinski doživljaj Italije čiji je moto “dobro jesti” i “živjeti dobro”, objasnili su poznati proizvođači konzervirane tune.

Dobro jesti ne odnosi se samo na odabir kvalitetnih namirnica i njihovo kombiniranje, već i na dijeljenje s drugima, što je važan dio zdravog načina života, jačanje užitaka i poticanje zajedničkih druženja, vrijednosti koje odlikuju talijansku tradiciju.

Kao mjesto radnje u spotu odabran je mali talijanski ribarski gradić koji zbog  svojih prirodnih ljepota, čistih voda i neusporedivog krajolika, najbolje prikazuje “pravu” Italiju.

Kevin Costner u spotu glumi poznatu osobu koja se doselila u svjetionik malog ribarskog sela te izaziva pravu pompu i znatiželju mještana ovog gradića.

Nitko bolje nije mogao opisati kvalitetu naših proizvoda nego Kevin Costner. On voli Italiju i njene vrijednosti, uključujući i dobru hranu, a također se zalaže i za održivost prirodne ravnoteže, baš kao i brend Rio Mare. Više od zvijezde, on je čovjek koji najbolje prenosi našu poruku: Da bismo dobro živjeli, trebamo birati isključivo kvalitetne proizvode koji pritom nisu štetni za okoliš”, naglasili su iz brenda Rio Mare.

Zaštita morskog okoliša i društvena odgovornost za  Rio Mare su oduvijek bili imperativ.

Već godinama ovaj brend radi na zaštiti eko sustava i održivosti ribolova, bori se za smanjenje krivolova, podupire održivi ribolov i upravljanje ribljim resursima.

Kevin Costner dijeli istu strast prema moru i također promiče navedene vrijednosti.

Već više od 20 godina aktivan je u borbi protiv zagađenja oceana, shvaćajući to kao obvezu i ulaganje u bolje sutra.

Daleko od holywoodskih reflektora, povratkom u svijet prirode, Kevin Costner u spotu ponovno otkriva  prave životne vrijednosti: zadovoljstvo zajedničkih trenutaka s drugima, ljubav prema moru i kvalitetnoj hrani.

A Rio Mare proizvodi  su upravo takvi – idealan obrok koji zaslužuje da ga dijelimo s prijateljima i obitelji.  Rio Mare obrok donosi istinske okuse iz tradicionalne talijanske kuhinje, kao što su Rio Mare Tuna s maslinovim uljem i ukusne Rio Mare Tuna salate.

U mladosti sam puno radio na ribarskim brodicama kako bi uštedio sredstva kojima sam kasnije platio studij. Tijekom posljednjih 20 godina vrlo sam aktivan u borbi protiv zagađenja oceana”, izjavio je Kevin Costner.

P.R.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

hamburger

Otkrivamo zašto se tako lako...

Gotova jela, snackovi i jela od žitarica mogu u ljudskom mozgu izazvati ovisnost baš kao i duhan, proizlazi iz istraživanja proveden…

Neb Chupin_03

Hrvatski namaz od višanja...

Hrvatski namaz od višanja Dalmatia Sour Cherry brenda Dida Boža osvojio je srebrnu nagradu u kategoriji „Novi proizvod“ na prest…

istrijana rez

Istrijana - novi brend...

U Šišanu je sredinom lipnja u organizaciji AZRRI-ja, održana prigodna promocija prilikom koje je predstavljena nova linija proizv…

dreamstime_cure i jabuke

Hrvatska više nije zemlja...

Trgovački lanci i masovno proizvedena hrana diktiraju nove prehrambene navike Piše: doc.dr.sc. Alen Ružić Koliko se danas zdravo…