Najukusniji tjedan u godini

Kreće 9. Tjedan restorana Hrvatska

tjedan restorana

I ove jeseni uživajte u fantastičnim jelima uz dobro društvo. Gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 3. do 12. listopada 2014. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske. Jelovnici svih 66 restorana sudionika manifestacije bit će na web stranici Tjedna restorana. Restorani više cjenovne kategorije potrudili su se da vam punih 10 dana okusni i mirisni pupoljci budu na vrhuncu užitka, od predjela, preko glavnog jela do deserta, uz čašu vina ili aperitiv.

Tjedan restorana – tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije

Manifestacija Tjedan restorana već je nekoliko godina omiljena kod onih koji vole uživati u pravoj gastronomiji .

Doživljava je se ne samo kao priliku da se posjete oni restorani koje tijekom godine niste u mogućnosti posjetiti, već je postala simbol za razdoblje kada svi organiziraju ugodna druženja s obitelji ili s prijateljima uz odličnu hranu.

Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

„Na Koktel u Hotel“

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima.

Pod sloganom “Na Koktel u Hotel”, za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn.

Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), The Westin Hotel (Diana Bar) i Hotel Antunović Zagreb (Vertigo bar) iz Zagreba, Spa Golfer Hotel iz Spa & Sport Resorta Sveti Martin (Piano bar), Hotel Horizont iz Baške vode (Aperitiv Bar Hotela Horizont), Hotel Kaj iz Marije Bistrice (Lobby bar „Ljubav i zloba“), Hotel Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek) i Hotel Amfiteatar iz Pule.

Svih 66 restorana sudionika koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike.

Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina.

Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.

Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici http://www.tjedanrestorana.com/restorani.

Dobar tek i živjeli!

 

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

tjedan restorana

Zaključen najukusniji...

Popularna gastro manifestacija Tjedan restorana održana je po jubilarni deseti put od 06. do 15. ožujka 2015. godine, uz sudjelovanj…

tjedan restorana

Novi 'Tjedan' nudi 53...

Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 7. do 16. ožujka 2014. godine, a sudjelovat će restor…

tjedna restorana 2013

U jesenskom Tjednu restorana...

Tjedan restorana održava se od 4. do 13. listopada, a sudjeluje 74 restorana koji će nuditi posebno osmišljene jelovnike po cijeni od…

tjedan restorana

Započele rezervacije za...

American Express Tjedan restorana Zagreb održati će se u periodu od 8. do 17. ožujka 2013. godine u 48 restorana na području Grada Zag…