Promo

“Kredenc’a” – oaza u kojoj možete piti žitnu kavu s bademovim mlijekom

art-of-raw-i-kredenca-tim

Jedinstveno mjesto u srcu Zagreba na kojem možete uživati u sirovoj hrani, ljekovitim napitcima i neodljivim kolačima

Ljubitelji zdrave hrane u Zagrebu od srijede, 15. veljače imat će na raspolaganju novi šarmantni prostor. Riječ je o „Kredenc’i“ na Svačićevom trgu 16 koju vode zaljubljenici u sirovu hranu iz „Elixira – art of row food“.
„Kredenc’a“ se prema najavama voditelja (na slici) pretvara u oazu u kojoj si možete priuštiti dnevni break na posve novi način, uz žitnu kavu s bademovim i konopljinim mlijekom, pauzu za ručak uz izbor sirovih jela, provjeru maila, knjigu ili miran kutak za sastanak s poslovnim partnerima ili prijateljima uz čaj, eliksir od ljekovitih trava i mirisne raw keksiće, te neodoljive sirove kolače i torte u svakoj prilici!
Umjetnost u svakom detalju ambijenta “Kredenc’e” sljubljena je s umjetnošću jela koja očaravaju svojom svježinom, bojom, okusom, mirisom i k tome hrane svaku stanicu vašeg tijela.
Gostima se u „Kredenc’i“ nude složene salate od masiranog kelja, paštete i namazi uz sirove krekere, raw pizza, tjestenina od tikvica s raznim umacima, kelj čips, eliksiri, detox čajevi, sokovi od svježeg voda, smoothie, žitna kava, bademovo i konopljino mlijeko, kolači, praline i makaruni.
“Kredenc’a” će biti otvorena radnim danima od 10 do 20 sati, a subotom od 10 do 15 sati.

P.R./ foto: Art of Row Food

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

hamburger

Otkrivamo zašto se tako lako...

Gotova jela, snackovi i jela od žitarica mogu u ljudskom mozgu izazvati ovisnost baš kao i duhan, proizlazi iz istraživanja proveden…

Miniature-Food-Sculpture16

Hrana koja vas ostavlja bez...

Samo vam se čini da je pred vama slastan zalogaj, jer ako malo bolje pogledate vidjet ćete da je riječ o minijaturama. Ne samo to, riječ…

poisson-cru-1

Nova jela u trendu - poisson...

Svake se godine na gastronomskoj sceni pojave novi prehrambeni trendovi. Nekada se radi o lokalnoj hrani koja je zbog promjena u ukusu ja…

histria sajam regional express

U Puli otvorena jubilarna...

Ove godine pojavilo se 30 novih malih izlagača sa 50 novih proizvoda U pulskom Domu hrvatskih branitelja otvorena je 7.veljače Izlož…