Odaberite između 49 zagrebačkih restorana

Najavljen novi Tjedan restorana – od 24. veljače do 4. ožujka

tjedan restorana esplanade

I ove godine restorani nude slijed od tri jela za 100 kuna, gradom će kružiti atraktivni kamion “Pokretne juhe”, a nastavlja se i akcija “Na Cocktail u hotel”

Novi, četvrti po redu, American Express Tjedan restorana održati će se u periodu od 24. veljače do 4. ožujka 2012. godine u Zagrebu.

U akciji sudjeluje 49 renomiranih restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora i u navedenom razdoblju  gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kuna.

 

Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina, a vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 % veća.
American Express Tjedna restorana Zagreb najavljen je na Brunch-u 19.veljače točno u podne u centru Zagreba u Muzeju prekinutih veza, a radi velikog interesa građana organizatori su podijelili 100 pozivnica za 200 uzvanika.
Prisutne su poslužili vinima vinarije Josić i sitnim zalogajima koje su pripremili restorani sudionici  manifestacije.

Brandirani kamion s juhama

I ovoga će puta u sklopu American Express Tjedna restorana Zagreb posebna atrakcija biti “Pokretne juhe”, brandirani kamion s juhama za sve one koji neće stići na ručak u neki od restorana sudionika akcije. Za njih će restorani svakog dana pripremiti nekoliko vrsta juha po cijeni od 10 kuna.

Uz bok svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Zagreb uključuju se i hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom “Na Cocktail u hotel”, za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Zagreb, hotelski će barovi svakoga dana od 18.00 do 19.40 h nuditi koktele po promotivnoj cijeni od 20 kuna.

Po uzoru na svjetske metropole

American Express Tjedan restorana Zagreb inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, a cilj joj je omogučiti što većem broju građana posjet restoranima, promovirati restoransku kulturu, potaknuti interakciju ugostitelja i posjetitelja te oživiti gastro scenu Zagreba. Više o akciji možete saznati na web stranici www.tjedanrestorana.com ili na Facebook stranici .
D.S./foto: Tjedan restorana

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

tjedan restorana

Kreće 9. Tjedan restorana...

I ove jeseni uživajte u fantastičnim jelima uz dobro društvo. Gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 3. do…

tjedan restorana

Novi 'Tjedan' nudi 53...

Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 7. do 16. ožujka 2014. godine, a sudjelovat će restor…

tjedna restorana 2013

U jesenskom Tjednu restorana...

Tjedan restorana održava se od 4. do 13. listopada, a sudjeluje 74 restorana koji će nuditi posebno osmišljene jelovnike po cijeni od…

tjedan restorana

Započele rezervacije za...

American Express Tjedan restorana Zagreb održati će se u periodu od 8. do 17. ožujka 2013. godine u 48 restorana na području Grada Zag…