Proglašeni najbolji restorani za 2014.godinu
Najbolji restoran u izboru Dobrih restorana je Batelina iz Banjola

Nakon dvije godine dominacije Bistro Apetita došlo je smjene na vrhu prema izboru u kojem sudjeluju vodeći ugostitelji, kuhari, poslovni ljudi, vinari i gastro novinari
Batelina iz Banjola najbolji je restoran u Hrvatskoj za 2014. godinu prema izboru Dobrih restorana Jutarnjeg lista.
Objavljeno je to posljednjeg ponedjeljka u travnju na svečanoj dodjeli nagrada najboljim restoranima u zagrebačkom hotelu Hilton.
U konkurenciji najboljeg chefa pobjednik je Tomislav Gretić iz rovinjskog restorana Wine Vault.
U izboru Dobrih restorana sudjeluju najveći poznavatelji restoranske scene, među kojima su vodeći ugostitelji, kuhari, poslovni ljudi, vinari i gastro novinari.
Poredak deset najboljih restorana Hrvatska za 2014. prema Dobroj hrani:
4.Bistro Apetiti, Zagreb
5.Mala hiža, Mačkovec
6.Mano, Zagreb
7.Foša, Zadar
8.Dubravkin put, Zagreb
9.Johnson, Mošćenička Draga
10.Vinodol, Zagreb
Poredak najboljih chefova za 2014.:
1.Tomislav Gretić, Wine Vault
2.Dino Galvagno, Peta četvrtina
3.Zdravko Tomšić, Draga di Lovrana
4.Christian Cabalier, Bistro Apetit