Predstavljamo finaliste Masterchefa – Nikola Lesar

Nikola ne krije ambicije – želi tri Michelinove zvjezdice

MC nikola lesar rez

Nikola Lesar, (22 godine), Čakovec, tehničar za računarstvo

Radio je na kruzeru s 18 godina, a food menadžer mu je rekao da ga vidi na svom mjestu za 5 godina.

Nažalost zbog obiteljskih problema morao se vratiti kući nakon par mjeseci rada u Americi.

Ambiciozan je, lojalan i uvjeren da je unikatan, a mane su mu povodljivost i to što je ponekad preglasan.

Odlika dobrog šefa je, po njemu, da sluša svoje osoblje, jer bez njih, on je nitko i ništa.

Njegova prva kuharska uspomena su corn flakes s čajnom salamom i maslacem, sve zapečeno u mikrovalnoj.

Najteža situacija u kuhinji dosad mu je kuhanje za roditelje svoje djevojke.

Najveća ambicija u životu: 3 Michelinove zvjezdice.

Volio bi naučiti o molekularnoj gastronomiji i imati restoran s takvim jelima.

Dnevno provede tri sata gledajući razne kulinarske emisije.

Najponosniji je na svoj losos s umakom od gljiva.

Misli da uvijek pogodi omjer začina.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

SNJEZANA_LELAS rez

Snježana bi voljela kuhati i...

Snježana Lelas, (24 godine), Split, studentica Sretna je kad usreći ljude oko sebe, voljela bi predavati kuharima matematiku, tako d…

MARKO PALFI rezjpg

Mjesecima smišlja recepte i...

Marko Palfi, (31 godina), Zagreb, student Za pet godina bi volio biti na jednogodišnjoj praksi kod Thomasa Kellera u njegovom restoran…

andrija prostran rez

Andrija želi imati gurmanski...

Andrija Prostran, (29 godina), Zadar, ekonomist Počeo je kuhati čim je mogao dosegnuti kuhinjski pult. Učio je metodom pasivnog pro…

MARKO RAIC rez

Volio bi kuhati pekinšku...

Marko Raić (27 godina), Zagreb, grafički dizajner Najveća ambicija mu je raditi posao koji voli u zajednici s osobom koju voli. Marko…