Krenula nova sezona popularnoh showa

Nives Celzijus porezala se već u prvoj epizodi Celebrity Masterchefa

MC14-alka i nives

Nova TV, Celebrity MasterChef, petak, 14.ožujka u 21 sat

CelebrityMasterChef kuhinja otvara svoja vrata i gledateljima otkriva prvih četvero celebrity kandidata koji su kazališne daske, svjetla pozornice i mikrofone zamijenili kuharskim pomagalima.

Prva runda kulinarskog okršaja gledatelje će upoznati s vještinama četvero natjecatelja, a najlošiji od njih će već u sljedećoj epizodi morati napustiti show.

Ovog petka vidjet ćemo kako će se kuhača primiti kantautorica Alka Vuica, modni dizajner Ivica Skoko, spisateljica Nives Zeljković i cavtatski glumac Nikša Kušelj.

´Sljedećih nekoliko tjedana ovo će biti vaš dom!´, dobrodošlicu će im poželjeti Radovan.

´Mislim da će biti dosta dobrih stvari, istraživanja i eksperimenata´, uzbuđeno je izjavio Nikša Kušelj.

´Nisu padali lonci, ali je padalo sve ostalo. Padao mi je onaj štapni mikser i opekla sam se. Mislim da sam se malo i porezala, to sam tek kasnije skužila.´ – izjavila je Nives koja je burno započela svoje sudjelovanje u uzbudljivom kulinarskom showu.

Bit će zanimljivo vidjeti što je Nives skuhala u prvoj epizodii da li je uspjela impresionirati žiri, ali i kako je stres utjecao na njeno snalaženje s profesionalnim kuharskim rekvizitima Masterchef kuhinje koje su je toliko oduševile da ih je poželjela i u svojoj vlastitoj kuhinji.

Alka priznaje da stvarno voli kuhati jer je to čini sretnom te otkriva svoju veliku želju: onu o vlastitom restoranu.

Zadatak koji je pred ovim poznatim licima neće biti nimalo lagan: moraju napraviti autorsko jelo koje će najbolje pokazati njihove kulinarske vještine.

Dino će kandidatima poručiti da je naglasak na kulinarskim osnovama te kombiniranju namirnica, začina, okusa, termičkoj obradi te kreativnosti.

Za prvi izazov imat će jedan sat i 15 minuta te neograničen broj željenih namirnica od kojih će pripremati jelo. ‘Nemojte da vas izbor zavede, ponekad je u kuhinji manje više!´, kandidate će upozoriti Galvagno.

Nives poručuje da će dati sve od sebe jer bi jako voljela pobijediti u ovom izazovu.

Budući da nisu na domaćem terenu Alka, Nives, Nikša i Ivica trebat će biti jako oprezni i domišljati jer neće imati drugu šansu kojom bi mogli ostaviti prvi dojam, a ulozi su veliki budući da će autor najboljeg jela u sljedećem izazovu imati prednost.

Kome je prijateljstvo važnije od rivalstva u MasterChef kuhinji, tko je zaljubljenik u mediteranske začine te koje će jelo zadovoljiti iskusna nepca žirija te tako izboriti prvu pobjedu, gledatelji će saznati već u prvoj epizodi showa.

R.I. / foto: Nova TV

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

SONY DSC

Zbog stresa zaboravio...

Nova TV, nedjelja, 22.ožujka, u 21.55 sati Muke po rezanju natjecatelji neće moći izbjeći ni u drugoj, ključnoj epizodi u kojoj će…

ivica skoko ispao

Ivica Skoko ispao iz...

Posljednja replika teleće Piccatte Milanese s domaćim tagliatellama i umakom od rajčice i bosiljka koju je žiri trebao kušati bil…

Nives pobjedila u prvom izazovu

Nives pobijedila u prvoj...

´Iznenađena sam, mislila sam da će me onaj souffle upropastiti!´- izjavila je nakon emisije pobjednica Nives Zeljković. Već prv…

masterchef celebrity luka i sola

Kandidati Celebrty...

Ljubitelji kuhanja, naši celebrityji koje ćemo ovog proljeća upoznati u nešto drugačijem izdanju od kojeg smo navikli, stali su p…