Stroga voditeljska palica

Jasna Nanut u ulozi domaćice Masterchefa

jasna-nanut1

Domaćica Masterchefa ima veliku kolekciju kuharica koje joj poklanja suprug, gurman

Moderatorica Masterchefa Hrvatska bit će jedna od najsvestranijih hrvatskih novinarki i scenaristica Jasna Nanut. Ona će preuzeti voditeljsku palicu u kreativnom reality showu Nove TV u kojemu će imati svojevrsnu ulogu domaćice Masterchefa.

Nanut je novinarka proputovala je veliki dio svijeta i upoznala se s raznim svjetskim kuhinjama. Uz televizijski i obiteljski života Jasna vodi i aktivan društveni život, pa već dugi niz godina obilazi i najbolje hrvatske restorane te upoznaje vrhunsku gastronomiju.

U odabiru Masterchefa stručni žiri Gretić-Marčić-Janković ima ključnu ulogu, a voditeljica objašnjava zadatke, usmjerava kandidate, ukazuje na pogreške i veseli se njihovom napretku. Jasna je poveznica između natjecatelja i žirija, sluša ih, bodri, pa i tješi u velikoj želji da se probiju u što dalji krug natjecanja.

Voditeljica Masterchefa svakodnevno kuha za svoju obitelj, a svoju kulinarsku vještinu bi jednako kao veliki broj gledatelja voljela podići na višu razinu.

Najveći kulinarski izazov trenutačno joj je, kako kaže, ‘švercanje’ povrća u jela koja priprema za svoju trogodišnju kćerkicu Kimi.

Zanimljivo je da poznata novinarka i voditeljica posjeduje i veliku kolekciju kuharica koje joj redovito poklanja suprug, također gurman.

Jasna Nanut studirala je filmsku i TV režiju, režirala je nekoliko reklamnih spotova, te radila u tiskanim, Internet i TV medijima.

Široj javnosti Jasna je poznata i kao jedna od sestara Nanut, novinarskog dua koji se nalazio uz sve poznate svjetske crvene tepihe, kao kolumnistica na poznatom filmskom portalu te voditeljica i scenaristica na Novoj TV.

autor: I.Z.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marčić, Galvagno i Barbieri...

Od 1700 prijavljenih ove sezone, samo njih 50 dobit će priliku pokazati pred žirijem MasterChefa svoju energičnost, kreativnost, o…

masterchef finalisti

Uskoro treća sezona...

Umjesto amatera, u novom izdanju kulinsrkog reality showa nastupit će celebrityji, a promjena će biti i u sastavu žirija Ljubitelji…

SONY DSC

Prva epizode nove sezone...

Novi recepti, novi kuhari amateri, brojni kuharski trikovi, duhoviti i prije svega profesionalni žiri, chefovi svjetskog glasa, a sv…

MC grupna-rez

Gdje su i što rade zvijezde...

Masterchef je gotovo svim finalistima promijenio život i uveo ih u svijet profesionalnog kuhanja, a samo za dvoje natjecatelja, Davor…