Upoznavanje s 50 finalista novog Masterchefa
Novi krug eliminacija počinje u tvorničkoj hali iz 1894.godine

U hladnoj hali, kompleksu strojarnice željeznice u Zagrebu iz 1894. godine svakog od 50 kandidata dočekat će po dvije staklene zdjele, prvi izazov koji 20 najboljih vodi u superfinale, a vidjet ćemo i tko je prvi odustao
Druga sezona Masterchefa prema svemu sudeći prikovala je gledatelje uz male ekrane.
Prema podacima Nove TV već druge emisiju Masterchefa u utorak gledalo je čak 601 000 gledatelja.
Velik interes već za snimke s audicije garancija je da ćemo s večikom pažnjom pratiti i drugu fazu natjecanja za novog Masterchefa-
Na putu za najpoznatiju TV kuhinju najboljih 50 mora se suočiti s brojnim izazovima u uvjetima u kojima nisu mogli ni zamisliti.
„Ovo mjesto je malo jezivo. Ambijent je poluzastrašujući“ – samo su neke od izjava natjecatelja nakon što će biti dovedeni u prostor gdje će se odigrati njihov sljedeći izazov.
U hladnoj hali, kompleksu strojarnice željeznice u Zagrebu iz 1894. godine svakog kandidata dočekat će po dvije staklene zdjele.
Kandidati moraju opravdati osvojene pregače i izboriti se za ulazak u TOP 20.
„Ono što očekujemo od vas su rad i zalaganje, a ni to neće biti dosta. Ono što cijenimo kod vas je vaša originalnost“ – objasnit će im Mate Janković.
„Osim originalnosti morat ćete pokazati smisao za osobnu higijenu, higijenu radnog mjesta, sposobnost da se snađete u nepredvidivim situacijama. Oni koji uspiju, ostaju s nama“ – dodat će Dino Galvagno.
Konkurencije me strah. Neki izgledaju tako puni samopouzdanja, kao da su završili najbolje kulinarske škole, govore o hrani o kojoj ja nisam nikad niti čuo. Osjećam se pomalo balavo – prestrašit će se jedan od kandidata.
U ‘jezivoj’ hali strojarnice pred zahtjevnim izazovima dogodit će se i prvo odustajanje.
P.R. / foto: http://masterchef.novatv.hr/