Četvrta grupa poznatih Masterchefova

Novi test – koliko će vrsta riba prepoznati kandidati

IMG_1015-1

U četvrtom krugu CelebrityMasterchefa za naklonost žirija bore se Antonija Šola, Ivana Husar Mlinac, Ranko Zidarić i Irina Čulinović.

Prvu emisiju u petak obilježio je „školski“ pečen losos Irine Čulinović koja je proglašena pobjednicom.

Ove nedjelje nakon Testa osjetila u kojem će netko od kandidata izboriti pobjedu prepoznavajući najveći broj riječne i morske ribe, pred kandidate u najpoznatijoj reality kuhinji će biti još jedan Strest test odnosno eliminacija.

„Ne znam hoće li nam dijeliti šamare ili će nas žiri plašiti po studiju! Ne znam, oni će sigurno smisliti nešto jednostavno. U tome i jest čar tog paradoksa kod kuhanja, što su zapravo jednostavne stvari zapravo najkompliciranije“, najavit će svoja očekivanja Ranko Zidarić.

„Ne znam uopće što me čeka, prilagodit ću se koliko ću god moći, znati i stići“, izjavljuje Antonija Šola.

Celebrity kandidati će u Stres testu za zadatak trebati napraviti što vjerniju kopiju onog jela koje izabere pobjednik Testa osjetila.

Morat će dobro naoštriti svoje okusne pupoljke kako bi što bolje zapamtili okuse jela  jer u receptu neće biti sve objašnjeno do najsitnijeg detalja.

Budući da će raditi repliku zadanog jela, osim izgleda će biti jako bitna prezentacija i izgled jela.

Tko će opasno gubiti bitku s vremenom te kojim će sve zbog toga žiri malo ipak morati pogledati kroz prste i zaobići pravila?

Hoće li pobjednik Testa osjetila jelo birati za sebe, za ekipu ili pak metodom ´eci-peci-pec´, tko će u kuhinji moliti krunicu i kome će odabrano jelo biti posljednje u MasterChef kuhinji, ne propustite saznati već ove nedjelje na Novoj TV.

Radijska voditeljica Irina Čulinović poslužit će se neobičnom metodom kako bi u Testu osjetila ostvarila što više točnih odgovora te izmamila osmijehe na licima žirija i gledatelja.

Osim vida i opipa, neke će vrste ribe pokušati prepoznati i svojim njuhom.

No, kod jedne ribe će se posebno zadržati.

Nagnut će se nad nju i upitati je: ´Ti ljubavi, prekrasna si! Kako ti je ime?´, ali predmet njezinog obožavanja će doslovno ´šutjeti kao riba´.

´Reci mi kako se zoveš, molim te! Reci kako se zoveš!´, molit će kroz smijeh.. ´Ako ništa, napisat ćemo Nemo 1, Nemo 2, Nemo 3!´, našalit će se za vrijeme izazova.

Tko će se još, osim Irinine, poslužiti ovakvim metodama pogađanja i kakve je još šale zbijala simpatična četvorka u najpoznatijoj reality kuhinji, ne propustite saznati u novom izdanju Celebrity MasterChefa.

I.Z. / foto Nova TV

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

SONY DSC

Ima i toga - Chilli con carne...

Natjecatelji u Testu osjetila morali su prepoznati 18 sastojka poznatog jela, no neki su od treme i stresa izostavili glavni sastojak Na…

mario valentic

Mario Valentić ispao iz...

Emisiju u nedjelju je obilježio Filip Šovagović koji je pogodio samo tri od deset vrsta tjestenine, ali je ponudio najoriginalnije o…

MC14-alka i nives

Nives Celzijus porezala se...

Nova TV, Celebrity MasterChef, petak, 14.ožujka u 21 sat CelebrityMasterChef kuhinja otvara svoja vrata i gledateljima otkriva prvi…

masterchef celebrity luka i sola

Kandidati Celebrty...

Ljubitelji kuhanja, naši celebrityji koje ćemo ovog proljeća upoznati u nešto drugačijem izdanju od kojeg smo navikli, stali su p…