Novi broj Delicija na kioscima

Od kuhinje lošinjskih kapetana do pripreme morskih ježinaca

delicije broj 6

Doznajte tko je jedini certificirani masterchef u Hrvatskoj

Novi, šesti po redu, broj gastro časopisa Delicije pojavio se na kioscima s više od stotinu zanimljivih recepata.

Tema broja je mediteranska kuhinja, u sklopu čega se izdvaja „kuhinja lošinjskih kapetana“, odnosno niz izvornih recepata s otoka Lošinja.

S istog otoka dolazi i zanimljiva tema o pripravljanju morskih ježinaca, o čemu govori ekspert za ovu deliciju iz mora, Renato Jagnjić.

Delicije donose i dva intervjua, jedan s ministrom turizma Damirom Bajsom, koji otkriva koja su mu najdraža jela i drugi, s jedinim certificiranim hrvatskim masterchefom, Zdravkom Kalabićem, bivšim šefom kuhinje u montrealskom hotelskom restoranu Ritz Carltona. (R.I.)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

1808-verglec- bajs

Samo osam restorana dobilo...

Nes(p)retno pripremljena i realizirana akcija promocije hrvatske autohtone kuhinje trenutno je „u fazi dorade“, ali interes vla…

mc2-petra i Nans Gaillard

Kuhar iz jednog od vodećih...

Nans Gaillard koji se u Izazovu šefa kuhinje suprotstavio Petri Plantak  radi u restoranu kojeg krase dvije Michelinove zvjezdice …

gretic

Tom Gretić rijetko gleda...

U Hrvatskoj smo sluge smrznutog, konzerviranog i polugotovog – smatra Gretić demistificirajući pritom i mit o odličnim hrva…

IVONA KRISTINA VUJNOVIC rez

Želi postati drugi...

Ivona Kristina Vujnović (31 godina), Dubrovnik, diplomirana ekonomistica menadžmenta Smatra se ambicioznom jer želi postati dru…