Novi broj Delicija na kioscima

Od kuhinje lošinjskih kapetana do pripreme morskih ježinaca

delicije broj 6

Doznajte tko je jedini certificirani masterchef u Hrvatskoj

Novi, šesti po redu, broj gastro časopisa Delicije pojavio se na kioscima s više od stotinu zanimljivih recepata.

Tema broja je mediteranska kuhinja, u sklopu čega se izdvaja „kuhinja lošinjskih kapetana“, odnosno niz izvornih recepata s otoka Lošinja.

S istog otoka dolazi i zanimljiva tema o pripravljanju morskih ježinaca, o čemu govori ekspert za ovu deliciju iz mora, Renato Jagnjić.

Delicije donose i dva intervjua, jedan s ministrom turizma Damirom Bajsom, koji otkriva koja su mu najdraža jela i drugi, s jedinim certificiranim hrvatskim masterchefom, Zdravkom Kalabićem, bivšim šefom kuhinje u montrealskom hotelskom restoranu Ritz Carltona. (R.I.)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

1808-verglec- bajs

Samo osam restorana dobilo...

Nes(p)retno pripremljena i realizirana akcija promocije hrvatske autohtone kuhinje trenutno je „u fazi dorade“, ali interes vla…

mrvica cover

Mrvicu ćete od sredine...

Nakon četiri broja koja su bila isključivo namijenjena online listanju, gastro magazin Mrvica od sredine veljače moći ćete i drž…

gretic

Tom Gretić rijetko gleda...

U Hrvatskoj smo sluge smrznutog, konzerviranog i polugotovog – smatra Gretić demistificirajući pritom i mit o odličnim hrva…

IVONA KRISTINA VUJNOVIC rez

Želi postati drugi...

Ivona Kristina Vujnović (31 godina), Dubrovnik, diplomirana ekonomistica menadžmenta Smatra se ambicioznom jer želi postati dru…