U sklopu nove manifestacije Gastro proljeće

Počeli Dani šparuga i sipa u Južnoj Istri

dani sparuga i sipa

Proljeće je počelo i u ugostiteljstvu Južne Istre.

Naime, specijalnom ponudom te uključivanjem velikog broja ugostitelja u manifestaciju Gastro proljeće Južne Istre domaći gurmani i strani gosti mogu uživati u prigodnim menijima i jelima spravljenim na bazi sezonskih namirnica – šparuga i sipa.

Dani šparuga i sipa će trajati od 3. do 13. travnja.

Prigodni meniji nudit će se po posebnim akcijskim cijenama, a za posebnost menija pobrinut će se svaki ugostitelj na svoj specifičan način.

U jelima od šparuga i sipa moći ćete uživati za 80 odnosno 120 kuna.

Točnije, za 80 kuna posjetitelji mogu izabrati meni od dva slijeda jela uz čašu vina i vode, ili za 120 kuna izabrati tri slijeda i piće.

U ponudi su i pizze, a u posebnom meniju su 2 pizze i 2 čaše pive za 80 kuna.

Ukupno 32 ugostiteljska lokala se uključilo s područja Ližnjana, Fažane, Vodnjana i Pule.

Pizzerije koje će nudi ovaj specijalni meni jesu Asterix, Tivoli i Jupiter, a od bistroa moći ćete izabrati jela u bistrou Bane, Pompei, Vala i Sydneyju.

U ponudu konoba uključili su se Ulika, Stara Konoba, Navetta, Medeja, Feral, Fasana, Dvi palme, Danijela, Bukaleta i Betiga.

Delicije na bazi šparuga i sipa moći ćete uživati i u restoranima Volaria, Vodnjanka, Vela nera, Oaza, Rosignola, Plavi, Marina, Korta, Karlo, Gina, Gardelin, Fantasia, Corinne, Angulus i Amfiteatar.

Sve menije u ponudi po pojedinom ugostiteljskom objektu te njihove brojeve telefona i adrese možete pronaći na www.pulainfo.hr .

R.I./ foto Press

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

Rizoto sa sparogama istra

Dani istarskih šparoga do...

Od 23.ožujka do 15.svibnja miris šparoga i toplina istarske gostoljubivosti kružit će restoranima sjeverozapadne Istre.
U Novig…

Dani svoja2-2013

Počeli šesti Dani švoja u...

Nakon Dana školjaka i istarskih šparuga, konobe i restorani sjeverozapadne Istre ugostili su još jednu već tradicionalnu gourmet…

Dani istarske sparuge

Gnam Gnam fest u Novigradu...

Dani istarske šparuge održavaju se po sedmi puta do 15. svibnja na području sjeverozapadne Istre. Kao jedna od četiri ključne gast…

fazana

Fažanski gušti i delicije

21. 4. 2013. Fažana, Riva U nedjelju, 21. travnja, posjetitelji će na fažanskoj rivi moći uživati u raznolikom zabavnom i gastrono…