U sklopu nove manifestacije Gastro proljeće
Počeli Dani šparuga i sipa u Južnoj Istri

Proljeće je počelo i u ugostiteljstvu Južne Istre.
Naime, specijalnom ponudom te uključivanjem velikog broja ugostitelja u manifestaciju Gastro proljeće Južne Istre domaći gurmani i strani gosti mogu uživati u prigodnim menijima i jelima spravljenim na bazi sezonskih namirnica – šparuga i sipa.
Dani šparuga i sipa će trajati od 3. do 13. travnja.
Prigodni meniji nudit će se po posebnim akcijskim cijenama, a za posebnost menija pobrinut će se svaki ugostitelj na svoj specifičan način.
U jelima od šparuga i sipa moći ćete uživati za 80 odnosno 120 kuna.
Točnije, za 80 kuna posjetitelji mogu izabrati meni od dva slijeda jela uz čašu vina i vode, ili za 120 kuna izabrati tri slijeda i piće.
U ponudi su i pizze, a u posebnom meniju su 2 pizze i 2 čaše pive za 80 kuna.
Ukupno 32 ugostiteljska lokala se uključilo s područja Ližnjana, Fažane, Vodnjana i Pule.
Pizzerije koje će nudi ovaj specijalni meni jesu Asterix, Tivoli i Jupiter, a od bistroa moći ćete izabrati jela u bistrou Bane, Pompei, Vala i Sydneyju.
U ponudu konoba uključili su se Ulika, Stara Konoba, Navetta, Medeja, Feral, Fasana, Dvi palme, Danijela, Bukaleta i Betiga.
Delicije na bazi šparuga i sipa moći ćete uživati i u restoranima Volaria, Vodnjanka, Vela nera, Oaza, Rosignola, Plavi, Marina, Korta, Karlo, Gina, Gardelin, Fantasia, Corinne, Angulus i Amfiteatar.
Sve menije u ponudi po pojedinom ugostiteljskom objektu te njihove brojeve telefona i adrese možete pronaći na www.pulainfo.hr .
R.I./ foto Press