Originalna ideja

Poljski dizajneri kreirali stol od francuskog kruha

original_baguette-table-1

Do sada ste doručkovali kruh za stolom, ali od sada možete doslovce jesti i s  kruha koji je postao stol

Popularni francuski kruh baguette poslužio je poljskim dizajnerima iz Studia Rygalik, kao inspiracija za doista originalan komad namještaja.

Maštoviti Poljaci iskoristili su forme prerezanih baguetta da kreiraju do sada neviđeni stol.

Namjera poljskih dizajnera bila je ovom neobičnom kreacijom ukažu na velike količine odbačene hrane, koristeći se u ovom slučaju svjetski poznatim francuskim kruhom.

Riječima prepričana, ideja se čini posve ludom i nesuvislom, ali zagledate li se u fotografije novog stola vidjet ćete da je riječ o vrlo atraktivnom komadu namještaja koji potpisuju Gosia and Tomek Rygalik.

I.Z. / fotografije preuzete sa stranica Studia Rygalik

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

CCR-Klopa 4 Anèmona

Najbolji restoran na svijetu...

Slavni El Celler de Can Roca iz Girone jedini je od razvikanih restorana koji je dobro prošao u izboru publike koja ocjenjuje lokale u izb…

veralda rose brut

Veralda Rose Brut službeno...

Veralda Rosé  Brut obitelji Visintin iz okolice Brtonigle, otkriće u vidu pjenušca od Refoška, (autohtone istarske sorte koje…

san pellegrino -braca

Najbolji restoran na svijetu...

Katalonski obiteljski restoran El Celler de Roca već je godinama u samom vrhu najboljih svjetskih restorana, a  uspješno ga vode bra…

pink day rez

Pink Day - festival...

Zagreb, Muzej za umjetnost i obrt, petak 8. 3. 2013.
Prvi festival ružičastih vina u organizaciji Udruge WOW će se održati u petak, 8.…