Novost u zagrebačkoj gastro ponudi

Predstavljen Binimoto Sushi, prvi regionalni lanac Take Away sushija

Jedinstveno ure_en prostor Binimoto Sushija

Gastronomska ponuda Zagreba nadopunjena je regionalnom novošću.

Svoja vrata prvi je otvorio lokal Binimoto Sushija na Radničkoj cesti 43, vrlo skoro će se otvoriti i lokal u Teslinoj ulici 14, nakon čega su u planu i druge lokacije.

Novootvoreni Binimoto Sushi Zagrepčanima nudi cjenovno prihvatljiv i visokokvalitetan sushi.

Uz Take Away, Binimoto Sushi nudi i dostavu sushija, kao i usluge cateringa.

Nakon Zagreba, ovaj Take Away lanac namjerava sushi ponuditi i najvećim hrvatskim gradovima, kao i najrazvijenijim turističkim destinacijama.

Uz Hrvatsku, projektom se dugoročno namjeravaju obuhvatiti i regionalna središta.

Koncept Binomoto Sushija u sebi spaja dva, na prvi pogled suprotna koncepta: zdravu prehranu i fast food. Cilj nam je omogućiti zdravu i ukusnu hranu svima koji zbog poslovnih i privatnih obveza nemaju mnogo vremena za kvalitetan obrok.

Zbog toga se naša ponuda bazira na praktičnom, lako dostupnom i cjenovno prihvatljivom sushiju,“ naglasio je Davor Bienenfeld, pokretač i direktor Binimoto Sushija (na slici).Davor Bienenfeld predstavlja Binimoto Sushi

Iako je u Hrvatskoj sushi hrana koja se tek kreće masovnije upoznavati, on je u svijetu najbrže rastuća vrsta prehrane koju se konzumira van kuće.

Samo u Europskoj Uniji konzumacija sushija godišnje raste za 30%.

Binimoto Sushi se inicijalno građanima predstavio na Fuliranju kod Uspinjače, gdje su reakcije zainteresiranih bile više no pozitivne, što je pokazatelj da bi sushi mogao ostvariti i iznimnu popularnost u Hrvatskoj.

Ponudu Binimoto Sushija prvenstveno čine tematski Bento Boxevi, koji čine kompletan obrok sastavljen od različitih rolica i nigirija.

Uz sushi koji se bazira na plodovima mora, tu su i vegetarijanski sushiji, kao i oni od mesa. Uz njih, tu je i ponuda orijentalnih salata, a uskoro i deserata.

Raznoliki Bento Boxevi dostupni su po cijenama već od 25 kuna.bento Binimoto Sushi

Tradicionalno japansko piće sake i japansko pivo nalaze se na, za domaće tržište, nesvakidašnjoj karti pića.

Posebnost Binimoto Sushija je i vrhunska kava koja se, kao i sushi, može ponijeti sa sobom ili konzumirati u lokalu na Radničkoj cesti.

Jedinstvenost lokala je svakako i autentično uređenje interijera, djelo Christina Rendulića, direktora Arhikulture.

Više o Binimoto Sushiju možete pronaći na njihhovoj web stranici.Binimoto Sushi

P.R. / foto: Promo

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

Miniature-Food-Sculpture16

Hrana koja vas ostavlja bez...

Samo vam se čini da je pred vama slastan zalogaj, jer ako malo bolje pogledate vidjet ćete da je riječ o minijaturama. Ne samo to, riječ…

najbolja-slastičarka-ivana-vidaković dhk

Ivana Vidaković je nova...

Sve tri prvoplasirane na ovogodišnjem prvenstvu slastičara dolaze iz Istre jer pobjednica Ivana Vidaković iz Poreča, dok su drugo…

kamelija kup (3)

Učenici iz Vinkovaca su...

U Umagu je u ponedjeljak završen Kamelija kup, natjecanje učenika srednjih strukovnih škola za zanimanje kuhar i slastičar, koje s…