Ljubav ne poznaje granice

Prešao 2400 kilometara zbog pizze

david schuler -150 pizza

Amerikanac David Schuler vozio je 24 sata kroz 16 saveznih država u jednom smjeru do omiljene pizzerije u kojoj je kupio zalihu od 150 smrznutih pizza za 1197 dolara

Da ljubav čovjeka prema omiljenom jelu ne poznaje granice dokazao je Amerikanac David Schuler, prešavši čak 2400 kilometara kako bi se domogao omiljene pizzerije. Naime, Schuler, koji živi u državi Mississippi, ogorčen kvalitetom pizza u tamošnjim pizzerijama uputio se na dalek put do rodnog Massachusettsa da bi napokon pojeo pizzu po svom guštu.

Kad je već prešao toliku kilometražu, a nije mu bilo teško voziti 24 sata kroz 16 saveznih država u jednom smjeru, Schuler je u pizzeriji Town Spa u Stoughtonu kupio 150 smrznutih i vakumiranih pizza, pohranio ih u prijenosne hladnjake, vratio se svojoj kući u Jacksonu i stavio ih u zamrzivač. Impresivnu zalihu pizza platio je 1197 dolara.

Mnogi misle da sam lud!

Schuler ovakva putovanja do omiljene pizzerije redovito poduzima, a s vremenom je usavršio i način kako da pizze održi što svježijima na putu da kuće. Kroz smijeh je ispričao kako je svjestan toga da mnogi misle da je lud zbog dugih putovanja do najdraže pizze, ali on se na to ne obazire. Danas 51-godišnji Schuler kaže kako su pizze u gradu kojem živi užasne, te kako do dana današnjeg nije uspio pronaći pizzu nalik onoj s tako finim hrskavim tijestom i božanstvenim umakom koju je jeo kao 13-godišnjak u pizzeriji Town Spa, u gradu u kojem je odrastao. Taj je lokal vlasništvu iste obitelji već četvrtu generaciju, a njihova pizza je ista kao što je bila u 50-ima.

M.M./foto: ClarionLedger.com

Tagovi: ,

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

Nagrađeni sirar Krunoslav Vidas

Zlatna medalja za sir...

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji se održao protekli tjedan, OPG Vidas iz Novalje je u snažnoj konkurenciji os…

dani sparuga i sipa

Počeli Dani šparuga i sipa...

Proljeće je počelo i u ugostiteljstvu Južne Istre. Naime, specijalnom ponudom te uključivanjem velikog broja ugostitelja u manif…

ivica skoko ispao

Ivica Skoko ispao iz...

Posljednja replika teleće Piccatte Milanese s domaćim tagliatellama i umakom od rajčice i bosiljka koju je žiri trebao kušati bil…

lamerendajpg-rez

Gdje jedu Redzepi, Adria i...

Najbolji svjetski chefovi, primjećujemo, vole sasvim obična i ne skupa mjesta koja nude jednostavna i tradicionalno spremljena jel…