Predstavljen autohtoni zagrebački doručak

Rebro – jedino mjesto koje nudi ‘Eierspeise’ s certfikatom

dorucak rez

Zagrebački hotel Rebro jedino je mjesto u Zagrebu koje ima certifikat Hrvatske obrtničke komore za tradicionalni doručak

Od četvrtka, 24. svibnja u zagrebačkom hotelu Rebro možete uživati u autohtonom zagrebačkom doručku, a promociji nove gastro ponude nazočili su i predstavnici Turističke zajednice i Ministarstva turizma.

Zagrebački hotel Rebro dobio je certifikat Hrvatske Obrtničke Komore za autohtonu hrvatsku kuhinju i time postao jedino mjesto u Zagrebu gdje gosti mogu uživati u čarima tradicionalnog zagrebačkog doručka a slijed uključuje:

Mini peciva s maslacem

„Eierspeise“ (kajgana) sa špekom, sir i vrhnje

Jabuke u šlafroku

Iz ovog mladog zagrebačkog hotela poručuju da su izuzetno ponosni na dobivanje ovog posebnog standarda, koji još jednom potvrđuje da je hotel svojim trudom i inovativnošću ispunio očekivanja, kako gostiju tako i cjelokupne branše, ponudivši autohtoni gastronomski doživljaj, koji dopunjava turističku ponudu hotela ali i grada Zagreba.

Više informacija potražite na stranicama hotela Rebro.

P.R./ foto: hotel Rebro

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

POBJEDNICI

Titulu 'Chtefa zagorskog...

U srijedu, 29. listopada 2014. godine u hotelu Well, u Termama Tuhelj održano je četvrto izdanje „Chtefa Zagorskog chefa“, velik…

tjedan restorana

Kreće 9. Tjedan restorana...

I ove jeseni uživajte u fantastičnim jelima uz dobro društvo. Gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 3. do…

tjedan restorana

Novi 'Tjedan' nudi 53...

Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 7. do 16. ožujka 2014. godine, a sudjelovat će restor…

1808-verglec- bajs

Samo osam restorana dobilo...

Nes(p)retno pripremljena i realizirana akcija promocije hrvatske autohtone kuhinje trenutno je „u fazi dorade“, ali interes vla…