Novi 29. broj Ića&pića na kioscima

Samo najbolje – od San Sebastiana do Nassfeld Hermagora

slika_br_29_cover

Novi broj donosi veliku reportažu iz San Sebastiana, gastro meke u kojoj se organizira čuveni kongres Gastronomika, a povodom nominacije za najbolji časopis ove tematike na svijetu, glavni urednik dao si je oduška te intervjuirao – sam sebe :)

Na kisocima se pojavio novi, 29.  broj „Ića&pića”, jednog od četiri najbolja časopisa ove tematike na svijetu prema izboru Gourmanda.

Hoće li biti izabran i kao najbolji od najboljih, doznat ćemo uskoro na gala priredbi World Cookbook Awards u Parizu.

U međuvremenu možete pročitati odličnu reportažu na 22 stranice o najpoznatijem gastronomskom kongresu Gastronomika 2011 u San Sebastiánu te intervjue s vodećim chefovima Brazila, Meksika i Perua.

Reporteri Ića&pića posjetili su i gastronomsku arenu Koruške, poznatu austrijsku skijašku destinaciju – regiju Nassfeld Hermagor.

Od poznatih vinara, u novom broju je predstavljena vinarija Bolfan, a vrijedi pročitati i druge teme, poput one o sušenom ugoru, ribancu, špeku, plavoj ribi, voću, beignetu, vinskoj sorti vugavi, novom vrhunskom slovenskom restoranu Pavus u Taboru Laškom, škole kuhanja s Marinom Sanguinetti, prikaz zagrebačkog raw food dua Art of Raw, pročitati što je zapravo Babette pripremila za svoju gozbu i druge zanimljivosti i stalne rubrike.

Na kraju, prava je poslastica doista jedinstveni autointervju glavnog urednika Ića&pića Damira Fabijanića.

Više o novom broju možete pročitati ovdje.

I.Z.

Tagovi: , , ,

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

CCR-Klopa 4 Anèmona

Najbolji restoran na svijetu...

Slavni El Celler de Can Roca iz Girone jedini je od razvikanih restorana koji je dobro prošao u izboru publike koja ocjenjuje lokale u izb…

pelegrini1

Najbolji restoran Dalmacije...

Izbor najboljih dalmatinskih restorana organizirali su Nedjeljni Jutarnji, Dobra hrana i tvrtka Vinart U sklopu četvrtog po redu Dal…

Dobri restorani 2013_1

Bistro Apetit i drugu godinu...

Najbolji restoran Hrvatske 2013., u izboru Dobrih restorana, zajedničkog projekta Saše Špiranca i Dobre Hrane, je Bistro Apetit ko…

mrvica cover

Mrvicu ćete od sredine...

Nakon četiri broja koja su bila isključivo namijenjena online listanju, gastro magazin Mrvica od sredine veljače moći ćete i drž…