Novi 29. broj Ića&pića na kioscima
Samo najbolje – od San Sebastiana do Nassfeld Hermagora

Novi broj donosi veliku reportažu iz San Sebastiana, gastro meke u kojoj se organizira čuveni kongres Gastronomika, a povodom nominacije za najbolji časopis ove tematike na svijetu, glavni urednik dao si je oduška te intervjuirao – sam sebe
Na kisocima se pojavio novi, 29. broj „Ića&pića”, jednog od četiri najbolja časopisa ove tematike na svijetu prema izboru Gourmanda.
Hoće li biti izabran i kao najbolji od najboljih, doznat ćemo uskoro na gala priredbi World Cookbook Awards u Parizu.
U međuvremenu možete pročitati odličnu reportažu na 22 stranice o najpoznatijem gastronomskom kongresu Gastronomika 2011 u San Sebastiánu te intervjue s vodećim chefovima Brazila, Meksika i Perua.
Reporteri Ića&pića posjetili su i gastronomsku arenu Koruške, poznatu austrijsku skijašku destinaciju – regiju Nassfeld Hermagor.
Od poznatih vinara, u novom broju je predstavljena vinarija Bolfan, a vrijedi pročitati i druge teme, poput one o sušenom ugoru, ribancu, špeku, plavoj ribi, voću, beignetu, vinskoj sorti vugavi, novom vrhunskom slovenskom restoranu Pavus u Taboru Laškom, škole kuhanja s Marinom Sanguinetti, prikaz zagrebačkog raw food dua Art of Raw, pročitati što je zapravo Babette pripremila za svoju gozbu i druge zanimljivosti i stalne rubrike.
Na kraju, prava je poslastica doista jedinstveni autointervju glavnog urednika Ića&pića Damira Fabijanića.
Više o novom broju možete pročitati ovdje.
I.Z.