Masterchef 2: Prvo ispadanje nakon Gastroduela

Simpatična Snježana iz Splita odlukom žirija eliminirana iz Masterchefa

SNJEZANA_LELAS rez

Prvi ovosezonski gastroduel iz showa je isključio kandidatkinju koja je zaraznim osmijehom osvojila publiku

Snježana Lelas, simpatična natjecateljica iz Splita prva je ispala iz ovogdišnjeg izdanja Masterchefa.

Eliminacija dobrohotne Splićanke zaraznog osmijeha rastužila je većinu natjecatelja ( na slici dolje), a vjerujemo i veliki broj gledatelja.

Do ispadanja je došlo nakon prvog ovosezonskog gastroduela koji je organiziran u stakehouseu ‘El Bull‘ u zagrebačkoj Dubravi.

 

Kandidati su podijeljeni u dva tima: crvene i plave. Vođa crvenog tima je po odluci žirija bio Marko Palfi, a vođa plavih je bio Hrvoje Hainž, kojeg je odabrao Palfi.

Pod vodstvom Marka Palfija su bili: Ivana, Petra Gerić, Martina, Andrija, Stanko, Časlav, Marko Matei, Marina i Marko Raić, dok su Plavi tim činili: Ivona Kristina, Silvia, Bojana, Mario, Snježana, Petra Plantak, Nikola i Ines.

Zadatak oba tima je da već pripremljeni meni, od čega je jedan riblji i jedan mesni, spreme za žiri i goste.

Gosti koji su ujedno podučili kandidate nekim finesama restoranbskog posla u ovom Gastroduelu su bili enolog Robert Brkić, voditelj restorana ‘Dubravkin put’ Željko Bročilović Carlos te kuhar s diplomom pariške Le Cordom Bleu akademije Zdravko Perić.

Emisija je pokazala da su oba tima podbacila i serviranjem i pripravom jela pa su ocjene bile vrlo slabe, a u nadmetanju dva loša tima pobijedio je crveni tim.

Slijedom toga, vođa Plavog tima trebao je odrediti tko će uz njega pristupiti eliminacijskom izazovu – tranširanju pilića.

Hrvoje Hainž odabrao je Bojanu Bukvić smatrajući je odgovornom za debakl deserta i Snježanu Lelas koja je vodila pripremu juhe u njegovom timu.

Za tranširanje pileta imali su 6 minuta, a žiri je ocijenio da je Snježana imala najviše grešaka u tranširanju mesa i poslao je kući na žalost većine preostalih 18 natjecatelja.

I.Zidar / foto Nova TV

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

INES SARICrez

Ines Šarić napustila...

Deset minuta koliko su kandidati imali za pripremu sushija nije bilo dovoljno pa je Ines pod stresom radila greške Ines Šarić, 30-godišn…

MARKO RAIC rez

Marko Raič ispao zbog...

Ispadanje ga čini se nije previše pogodilo jer je potom izjavio da mu je atmosfera u kući sve manje odgovarala, a dijelom je takav dojam oda…

stanko slunjski rez

Stanka Slunjskog žiri...

Emisiju je obilježila mala drama jer je Hrvoje Hainž, revolitiran riječima žirija želio napustiti show, ali je ipak pristao nastupiti u…

mc2-bojana pred izlazak

Iz Masterchefa zbog...

Gastroduel priređen u poznatoj konobi Batelina u Banjolama kraj Pule zahtijevao je da kandidati sami ulove ribe i potom je pripreme, a u s…