Nautika dobila novog direktora

Spektakularan oproštaj Mate Đurovića

marinirani skampi na divljim sparogama - nautika

Kao i svake godine pred Uskrs Mato Đurović ugostio je dubrovačke novinare na objedu u Nautici. Ovaj put Mato se i službeno oprostio od vodstva restorana te predstavio novog direktora Ratka Vuletića i voditelja ugostiteljskog dijela Kostu Vukotića. Za predjelo su servirani marinirani škampi na divljim šparogama te potom salata od sipe sa sezonskim voćem u emulziji od maslinova ulja i agruma.

Glavno jelo bio je freški file od bijele ribe uz pjenicu od graška s mentom te sve začinjeno emulzijom od vanilije. Hladna krema od limete uz prošek od Dubrovačke malvasije i kavu, zaokružila je objed, piše dubrovnik.net.(iz)

Hladna krema od limete-nautika

salata od sipe sa sezonskim voćem u emulziji od maslinova ulja i agruma

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

Miniature-Food-Sculpture16

Hrana koja vas ostavlja bez...

Samo vam se čini da je pred vama slastan zalogaj, jer ako malo bolje pogledate vidjet ćete da je riječ o minijaturama. Ne samo to, riječ…

najbolja-slastičarka-ivana-vidaković dhk

Ivana Vidaković je nova...

Sve tri prvoplasirane na ovogodišnjem prvenstvu slastičara dolaze iz Istre jer pobjednica Ivana Vidaković iz Poreča, dok su drugo…

kamelija kup (3)

Učenici iz Vinkovaca su...

U Umagu je u ponedjeljak završen Kamelija kup, natjecanje učenika srednjih strukovnih škola za zanimanje kuhar i slastičar, koje s…

lela i ognjenovic

Samoborski šef uspješno...

Deset recepata, od juhe od gljiva, krpica sa zeljem, terijeta, zelenače, do umaka Cantilly i torte Marija, sve po recepturama s kraja 19…