Novi iskorak poznatog enogastro vodiča

Taste of Croatia dostupan i kao iOS mobilna aplikacija

taste 2

Vodič “Taste of Croatia” proizvod je dobre volje i entuzijazma četvero blogera, Lade, Gorana, Marinele i Morane, pisan je na engleskom i cilj mu je predstaviti ono najbolje od hrvatske enogastronomije isključivo na temelju njihovog iskustva

Nezavisni enogastronomski vodič „Taste of Croatia“, do sada prisutan kao web portal i mobilna aplikacija za sustav Android, od 20. veljače 2011. dostupan je i u iOS verziji.
Nova aplikacija donosi važna poboljšanja i praktičnija je za korištenje.
Autori nam poručuju da intenzivno rade na njezinom dopunjavanju i uređivanju prije nadolazeće sezone toplog vremena i putovanja.

iOS aplikacija u potpunosti je prilagođena korištenju offline tako da strani turisti ne moraju trošiti na skupi roaming, nego mogu ažurirati podatke kad se nalaze u dometu neke besplatne WiFi mreže. Također, preporučene enogastronomske lokacije izlistane su po udaljenosti od trenutačnog položaja korisnika, što će omogućiti lakše snalaženje na terenu.

Slijede i poboljšanja aplikacije za Android

Izlazak iOS aplikacije ne znači da su usporeni radovi na poboljšanju postojeće mobilne aplikacije za sustav Android, a u pripremi je i upgrade iOS aplikacije.
Nadogradnje će ponuditi veće mogućnosti filtriranja objekata, njihov prikaz na mapi, a baza je svakodnevno bogatija objektima po cijeloj Hrvatskoj.

Da ukratko podsjetimo: Vodič “Taste of Croatia” proizvod je dobre volje i entuzijazma četvero blogera, Lade, Gorana, Marinele i Morane, pisan je na engleskom i cilj mu je predstaviti ono najbolje od hrvatske enogastronomije isključivo na temelju njihovog iskustva.
Krajnji mu je cilj stvoriti i širiti “jestivu” zajednicu koja će spajati lokalne proizvođače kvalitetnih domaćih proizvoda s publikom koja traži i cijeni autentično gastronomsko iskustvo.

Ovdje je i link na video koji demonstrira rad nove aplikacije.
Kao kuriozitet, glazbena podloga je stvar Penguin In A Golden Coat od electro pop benda Kimiko u kojem Zoran Pleško, autor iOS aplikacije, svira zajedno sa svojom ženom Lorom.

P.R. / foto Taste of Croatia

Tagovi: , , , ,

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

Taste of Croatia tim

Taste of Croatia 2.0 –...

Poznati Tavan u Sinkovićevoj 8 na zagrebačkoj Novoj Vesi još jednom se pokazao kao mjesto gdje se poklapaju dobre energije. Sredinom…

istarski prsut

Najsadržajniji Istria...

Uoči početka 24. Vegeta Croatia Opena koji će se u Umagu održati od 18. do 28. srpnja, predstavljen je četvrti Istria Gourmet Festiv…

mrvica cover

Mrvicu ćete od sredine...

Nakon četiri broja koja su bila isključivo namijenjena online listanju, gastro magazin Mrvica od sredine veljače moći ćete i drž…

zena i povrce

Tema manifestacije 'Pazi što...

Ovogodišnje izdanje manifestacije „Pazi što jedeš“ koju organizira Etnografski muzej Istre/Museo Etnografico dell’…