Dvije tisuće prijavljenih za novu sezonu Masterchefa

Toma Gretića u žiriju Masterchefa zamijenit će Dino Galvagno

SONY DSC

S Nove TV poručuju da je produkcija nove sezone Masterchefa započela uz nova lica, voditelja Igora Mešina i chefa Dina Galvagna, a prve emisije možemo očekivati u jesen

Televizijski Show Nove TV Masterchef, za mnoge „TV projekt godine“ ulazi u novu sezonu.
Za show koji ćemo na Novoj TV pratiti u jesen prijavilo se gotovo 2000 zainteresiranih.
Jednako toliko, u samo mjesec dana, prodano je primjeraka Masterchef kuharice prošlogodišnjeg pobjednika Šime Sušića, što ovu knjigu svrstava u vrh najbolje prodavanih naslova na tržištu u prosincu.
Produkcija nove sezone Masterchefa je u tijeku i snimljeni su prvi castinzi s potencijalnim kandidatima, redom obećavajuće kuharske entuzijaste.
Od novosti u drugoj sezoni poznato je da će voditelj biti Igor Mešin, dosadašnja voditeljica Jasna Nanut postaje scenaristice serijala, a uz Matu Jankovića i Radovana Marčića kuhare će ocjenjivati renomirani chef  Dino Galvagno.

Gretić se vraća kao gostujući chef

Tridesetosmogodišnji Dino Galvagno poznati je hrvatski chef i vlasnik restorana ‘Prasac’. Školovao se u Njemačkoj gdje je radio u brojnim renomiranim restoranima, a potom i u visokoj gastronomiji u Toskani. Odlike Dinove kuhinje su jednostavnost, priprema svježih i što raznovrsnijih namirnica na suvremeni način te hrana koja izaziva emocije.
Prošlogodišnji član žirija Tom Gretić koji je osvojio simpatije publike gostovat će u drugoj sezoni u izazovu šefa kuhinje.
Produkcijski kreativni tim Nove TV najavljuje provjerenu kvalitetu formata, novosti u sadržaju i prepoznatljivu ‘apetitlich’ vizualnu pozadinu.

Masterchef potiče zanimanje za kuharska škole

Podsjetimo se, Masterchef je u prvoj sezoni prikovao gledatelje za mali ekran, a samo finale pratilo je 725.000 gledatelja.
Show je doprinio promjeni odnosa Hrvata prema hrani, promovirao kuharska zanimanja i potaknuo veći broj upisa u kuharske škole. Masterchef je uz stručni žiri i goste odgojio generaciju vrsnih kuhara koji su se iz amatera prometnuli na pozicije voditelja kuhinja brojnih restorana i hotela ili dobili svoje TV formate.
Najkreativniji reality show, kako ga je kritika ocijenila, pokazao je kako jedan zabavni program može imati širi utjecaj, a ostati jednako zabavan.
I.Z./foto: Nova TV

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marčić, Galvagno i Barbieri...

Od 1700 prijavljenih ove sezone, samo njih 50 dobit će priliku pokazati pred žirijem MasterChefa svoju energičnost, kreativnost, o…

mate jankovic

Potvrđeno da Mate Janković...

Prikazivanje kulinarskog showa “Celebrity Masterchef” počinje na proljeće, nakon godinu dana stanke, ali uz neke izmjene u odn…

masterchef finalisti

Uskoro treća sezona...

Umjesto amatera, u novom izdanju kulinsrkog reality showa nastupit će celebrityji, a promjena će biti i u sastavu žirija Ljubitelji…

SONY DSC

Prva epizode nove sezone...

Novi recepti, novi kuhari amateri, brojni kuharski trikovi, duhoviti i prije svega profesionalni žiri, chefovi svjetskog glasa, a sv…