Treća grupa poznatih u Masterchef

Anđa Marić nije prepoznala niti jednu vrstu mesa pa ispala iz showa

masterchef 5 ep

Anđa Marić treća je gubitnica u ovogodišnjem CelebrtityMasterchefu.

Ona je u šestoj emisiji treće sezone prema ocjeni žirija najslabije replicirala zadano jelo, tart s kruškama i stoga napustila nadmetanje.

Prije pripreme tarta, natjecatelji pjevač Luka Nižetić, glumica i producentica Sanja Vejnović, glumica Nada Rocco te umjetnica Anđa Marić su bili suočeni s još jednim zadatkom – prepoznavanjem vrsta mesa.

Najboljom se pokazala Nada Rocco koja je prepoznala šest od osam komada mesa, u zlatnoj sredini ostali su Luka Nižetić i Sanja Vejnović dok je Anđa Marić posve podbacila – nije prepoznala niti jednu vrstu mesa.

Prethodna, peta epizoda Celebrity MasterChefa upoznala nas je s novih četvero kandidata iz javnog života koji su svoje profesije zamijenili kuhačama, loncima, mikserima i pećnicama u najpoznatijoj reality kuhinji.

Zahtjevnom i iskusnom žiriju svojim autorskim jelima su se predstavili pjevač Luka Nižetić, glumica i producentica Sanja Vejnović, glumica Nada Rocco te umjetnica Anđa Marić.

Sanja Vejnović je kuhati počela jako rano budući da se rano udala i dobila dijete te je to bio nekakav normalan slijed obiteljskog života.

 

Kako su njezini majka i otac kuhali s užitkom, taj je užitak u kuhanju naslijedila i ona.

Andrej je po ulasku u kuhinju pitao Sanju je li ikad glumila kuharicu.

Jesam, u seriji ´Larin izbor´ glumila sam Miju, kuharicu!, odgovorila je Sanja.

Inače britak u svojim komentarima, Radovan je posve ´promijeniti ploču´ kad je ugledao Sanju. Sad ću ti priznati… Nije to bilo tako davno, kad sam te vidio na prvom filmu, odmah sam se zaljubio u tebe. Oprosti!, otvorio je dušu.

Njegov komentar Sanji je izmamio osmjeh na lice. Sad ću se zacrveniti!´, komentirala je. ´Nećeš se zacrveniti, jer znaš… Mnogi su bili zaljubljeni u tebe, to je sigurno!´, Radovan je nastavio s komplimentima.

Dino je Sanji u kuhanju zaželjeo dobre emocije.

Poznatoj ekipi u MastreChef kuhinji u novoj epizodi pridružio se i Luka Nižetić.

U MasterChefu sam zato što volim kuhati i zato što mi je to definitivno izazov. Inače sam ljubitelj avantura, izazova i stavljanja sebe u nelagodne situacije, da vidim svoje mogućnosti, da vidim kako reagiram, da vidim što će se dogoditi!´, izjavljuje Luka.

U javnosti je poznat kao pjevač, ali mnogi ne znaju da je Luka nedavno postao i vlasnik restorana ´Fabrika´ u Komiži.

Poznati pjevač objašnjava da se na radi o restoranu već o lokalu koji voli nazivati fun, food i wine barom gdje kuha s pomoćnicom, prijateljicom Ružicom koju poznaje cijeli život.

Prema Lukinim riječima, u komiškoj ´Fabrici´ gosti najviše vole jesti manistre i šalše. ´Lipo misto!´, opisuje Luka.

´Dobro poznam višku kuhinju i nadam se da ćeš nešto iz te sredine skuhati i nama ovdje´, kazao je tim povodom Radovan.

I bio je u pravu jer je inspiraciju za svoje autorsko jelo Luka potražio upravo na prekrasnom Visu.

Nova epizoda Celebrity MasterChefa predstavila nam je i ´Art of raw´, potpuno drugačiji pristup namirnicama i samoj pripremi jela čija je sljedbenica Nada Rocco.

Simpatična glumica uživa u pripremi sirove hrane te je na tu temu napisala i kuharicu ´Moje sirove strasti´ koja još uvijek čeka izdavača.

„Sviđa mi se aluzija na taj film!”, prokomentirao je Andrej Barbieri naziv kuharice.

Na sirovu prehranu Nadu je potaknulo predavanje Victorie Boutenko koje je prije nekoliko godina slušala u Zagrebu, a slušajući to predavanje odlučila je neke svoje manje zdravstvene probleme ´riješiti´ upravo prehranom bez termičkih obrada.´I zaista, to ljudi funkcionira!´, tvrdi.

„Ako ćemo se još malo družiti, možda me uspiješ nagovoriti!”, komentirao je Radovan.

U petoj epizodi gledateljima se predstavila i Anđa Marić: ´Ja sam mama, glazbenica, bavim se i umjetnošću. Ne mogu za sebe reći da sam umjetnica, a po novom sam spisateljica´.

Po majci Mađarica, a po ocu Hercegovka Anđa je prava vatrena kombinacija.

„Hoćete li nam tako vatreno i kuhati? Papreno mađarski, hercegovački ´tough´?”, upitao je Radovan.

Kao prava majka, Anđa pojašnjava da kuha zato da bi svom djetetu pružila što raznolikiju prehranu i ta hrana mora biti ukusna da bi je on pojeo.

„Nemam strah od kuhinje, obožavam jesti i jedem da bih živjela, a ne obratno!”, kazala je Anđa i tu se posve slažemo s njom.

R.I. / foto Nova TV

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

IMG_3327

Nikšu Kušelja priprema...

Uskršnje izdanje Celebrtiy Masterchefa donijelo je novo ispadanje iz showa. U daljnje natjecanje odlaze Luka Nižetić i Emilija Kok…

kandidati 2 grupa

Nadmetanje promotora zdrave...

Treća epizoda CelebrityMasterChefa upoznala nas je s novih četvero kandidata showa. Tako su kuhače u kulinarskom okršaju ovog pet…

ivica skoko ispao

Ivica Skoko ispao iz...

Posljednja replika teleće Piccatte Milanese s domaćim tagliatellama i umakom od rajčice i bosiljka koju je žiri trebao kušati bil…

masterchef celebrity luka i sola

Kandidati Celebrty...

Ljubitelji kuhanja, naši celebrityji koje ćemo ovog proljeća upoznati u nešto drugačijem izdanju od kojeg smo navikli, stali su p…