Prilika da promijenite životni stil

U radionici sirove hrane pripremaju sirovi kruh i čips od kelja

row food radionica

Zanima li vas priprema sirove hrane poput sirovog kruha, krekera i spaghetta ili čipsa od kelja upoznajte se s Lenom i Darkom Jurićem, strastvenim ljubiteljima sirove hrane koji su u Zagrebu pokrenuli Art of Row

Strastveni ljubitelji sirove hrane, rawfoodisti ili sirovojelci od početka ove godine dobili su svoj „hram“ u Zagrebu.
Lena i Darko Jurić, odnosno „Art of Raw Food“, odlučili su svim znatiželjnicima, ali i starim ljubiteljima sirovog približiti sve dobrobiti ovog životnog stila. Umjetnici sirove hrane, Lena i Darko, prenijet će vam svoje iskustvo i podučiti kakve sve promjene u vašem zdravlju i životima može izazvati promjena načina prehrane.
Pokretači „Art of Raw Food“ misle da su promjene predobre da bi ostale tajnom, predobre da ostanu nepodijeljene s Vama i predobre da ne bi bile stvarne.
Radionice sirove hrane su namijenjene svima bez obzira na dosadašnje navike i životni stil, te za sve one koji su otvoreni da sirova hrana postane dio njihove svakodnevice, kreirajući gurmanske neodoljive poslastice, otkrivajući nevjerojatne prednosti i dobrobiti sirove prehrane za ljudski organizam.

Što se može pripremiti sušenjem

Na radionici u petak, 3. veljače govoriti će se detaljnije o metodama pripreme hrane, posebno o dehidratoru, dehidriranju i što se sve može pripremiti sušenjem.
Konkretno, saznat ćete kako pripremiti sirovi kruh i kreker, palačinke i čips od kelja.
Polaznici radionice će napraviti brzi, jednostavni i superukusni recept za namaz i dobiti ideje za njegovo serviranje, a dobit će i poduku kako napraviti nazobilazne spaghette za ručak u 10 minuta koje će oduševiti cijelu obitelj!
Voditelji radionice, Lena i Darko Jurić tvrde da je sirova hrana „superukusna, superzdrava i hranjiva, zabavna, kreativna i laka za pripremanje“.
Je li to doista tako, morat ćete se uvjeriti sami u “Kredenc’a” na Svačićevom trgu 16a, (1. Kat).
Radionica počinje u petak, 3. veljače u 18 sati, a cijena za dvostanu poduku pripreme sirove hrane je 190 kuna.
Više informacija na www.artofrawfood.com
D.S. / foto: Art of Raw Food

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

d_grasak2

Hrvati o smrznutoj hrani...

I dok ukupno 98,3% hrvatskih potrošača konzumira smrznutu hranu, oni nisu jednoglasni kada je riječ o kvaliteti smrznute hrane: ne…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proljetni detox frape

Sastojci za 400 ml: 1/2 stabljike celera šaka svježih listova špinata, koprive, potočarke i maslačka (miješano) mala grančica…

Miniature-Food-Sculpture16

Hrana koja vas ostavlja bez...

Samo vam se čini da je pred vama slastan zalogaj, jer ako malo bolje pogledate vidjet ćete da je riječ o minijaturama. Ne samo to, riječ…

samobor_2

Samoborski šef – priprema...

Turistička zajednica Samobora s ciljem daljnjeg unapređenja i razvoja ugostiteljske ponude grada te jačanja ugostiteljske ponud…