ISAP: 6. međunarodni sajam pršuta

U Tinjanu možete kušati – pršut sa sladoledom

prsut tinjan

Internacionalni sajam pršuta u Tinjan od  20. do 21. listopada nudi zanimljiva iskustva od kojih izdvajamo i degustaciju pršuta Jamom Iberico koji proizvodi Aquilino iz grada Jerez de los Caballeros

Riječ je o šestom ISAP-u, a predstavit će se 30 izlagača iz Španjolske, Portugala, Slovenije, Italije, Austrije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

U sklopu eko-sajam Zeleni prsten, svoje će proizvode prezentirati 15 izlagača, a posjetitelji će moći degustirati, kupiti te dobiti informaciju kako konzumirati ekološke proizvode.

Sajam počinje subotnjim Svjetskim prvenstvom u pljočkanju u 9 sati, pješačenjem stazom suhozida, eko-sajmom, izložbom kosiri i nastupom Kumpanije kosirići.

U subotu navečer u 18 sati posjetitelji će moći degustirati pršut Jamom Iberico koji proizvodi Aquilino iz grada Jerez de los Caballeros.

Konoba Vinja predstavit će pak neobičnu deliciju – pršut sa sladoledom.

Održat će se i degustacija najboljeg pršuta, a na sajmu će biti predstavljen i jedinstveni suvenir Tinjana – privjesak u obliku pršuta.

I.Z. / foto Općina Tinjan

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

sajam prsuta2

Sajam pršuta u Tinjanu

Internacionalni sajam pršuta – ISAP 2014 18.10.2019 – 19.10.2019 Tinjan Od davnine do danas u gastronomskoj ponudi Istr…

pazi sto jedes

Pazi što jedeš - Pula

Pula, Dom hrvatskih branitelja, 08.11.2013 – 09.11.2013 od 10:00 – 18:00 h „Pazi što jedeš“ je manifestacija koja s…

tuberfest

Vikend tartufa u Buzetu

Vikend tartufa 02.11.2013 – 03.11.2013 Buzet

U subotu 02. i 03.11. u Buzetu će se održati već tradicionalno Vikend istarskih t…

zena i povrce

Tema manifestacije 'Pazi što...

Ovogodišnje izdanje manifestacije „Pazi što jedeš“ koju organizira Etnografski muzej Istre/Museo Etnografico dell’…