Le Mandrać, Volosko

le mandrać foto

Informacije:

Restaurant Le Mandrać
Obala F. Supila 10
51410 Opatija – Volosko
telefon: (051) 701357
fax: (051) 741099
e-mail: restaurant@lemandrac.com
web: www.lemandrac.com

Specijaliteti:

Deniz Zembo, šef kuhinje i vlasnik restorana, poznat je po svojim originalnim kreacijama koje po najjednostavnijoj definiciji slijede modernu mediteransku kuhinju s francuskim štihom uglavnom baziranu na ribi, iako ima i nekoliko jela od mesa.
Restaurant Le Mandrać smješten je u jezgri starog, slikovitog mjestašca Volosko, pruža jedinstveno iskustvo uživanja u spoju vrhunskih kulinarskih specijaliteta i ugodne, žive, ali ne pretenciozne atmosfere.
Bilo da ste se odlučili za ručak “al fresco” relaksirati uz svijeće, uživajući u dobroj hrani, i predivnom pogledu na more, restoran Le Mandrać je “must” kada posjećujete Opatiju.
Iznenadite sebe i nekog vama posebnog prvoklasnom uslugom i sezonski mijenjanim menu-om koji pruža široku selekciju slijedova (slow food ) koji će garantirano zadovoljiti i “najfinija nepca”, i sve to upotpunjeno specijalno izabranim vinima koje serviraju na čaše.

Ocjene:

Le Mandrać je jedan je od samo sedam hrvatskih restorana koji su primljeni u prestižnu udrugu Jeunes Restorateurs d’Europe, što se smatra stepenicom do Michelinove zvjezdice. Gault Millau ga uvrštava među deset najboljih restorana u Hrvatskoj, a ne zaobilaze ga ni hrvatski gastro vodiči.

NOVOSTI:

Restoran Le Mandrać organizira posebnu ponudu – romantičnu večeru za Valentinovo.

Večer započinje čašom pjenušca, nastavlja se egzotičnom uvertirom – ribljom marinadom u crvenom umaku koju slijedi slatka fantazija – crvena juha s raviolom i simfonija ljubavi – file brancina s rižom na crveno.

Za kraj su predviđeni slatki  crveni čokoladni fudge – pečena čokolada s toplim šumskim voćem.

Cijena  večere u koju je uključena čaša pjenušca je 190,00 kn, a ponuda vrijedi za Valentinovo 14., petak 17. i  subotu 18.veljače.
Dolazak je potrebno najaviti na brojeve 051 701 357 , 091 225 1973  ili na mail:  tanja@lemandrac.com