Neočekivana odluka poznatog vinoljupca

Vaynerchuk prestao emitirati video blog Daily Grape

gary zadnja

Najpoznatiji svjetski sommelier i video bloger nakon pet godina prekinuo svoj serijal emisija

Gary Vaynerchuk, jedan od pedeset najutjecajnijih ljudi u svijetu vina prema Decanteru i sigurno najpoznatiji internetski sommelier nakon više od pet godina prestaje s redovnim emitiranjem svojih popularnih video blogova.

Vaynerchuk je nedavno učinio velik korak za promociju hrvatskih vina, kada je na svom mega popularnom video blogu Daily Grape, u 86. epizodi podsjetio da je prije par mjeseci posjetio Hrvatsku i potom u svom prepoznatljivom stilu kušao i recenzirao Plavac Mali, naglasivši da je to rođak svjetski slavnog Zinfandela.

U deset minuta ocijenio je Postup Donja banda Plavac mali 2007. (Agrokor vina) i Plavac mali Dingač 2008. Saints Hills.

Vaynerchuk je postao poznat po svom prvom video blogu Wine Library TV, na kojemu je svakodnevno isprobavao vina, stvarajući bazu fanova koji su kupovali vina u njegovoj tvrtki Wine Library.

Živopisni sommelier i video bloger nakon pet godina i tisuću epizoda stvaranja Wine Library TV-a krenuo je s novim video blogom Daily Grapeom koji je završio posljednjom, 89. epizodom.

Prema najavama u posljednjoj epizodi možemo očekivati nove projekte ovog popularnog medijskog i vinskog poduzetnika.

I.Zidar/ foto Daily Grape

 

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>