Impressum

Gastronomika.hr – web portal za novosti iz eno i gastro svijeta

Glavna urednica: Majda Matković (majda.matkovic@gastronomika.hr)

Fotografije: Teodora Cimaš, Dreamstime

Web dizajn i implementacija: Studio Pixel

Logotip: Studio Oblik

Adresa redakcije: Creska 23, 51000 Rijeka

Kontakt: redakcija@gastronomika.hr

Telefon: 091-6300512

 

Opći uvjeti korištenja
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici http://www.gastronomika.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji način, koji može uzrokovati štetu gastronomici.hr ili bilo kojoj trećoj strani.
Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice, te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
Gastronomika.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.
Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Gastronomika.hr nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezano uz sadržaje na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.
Gastronomika.hr se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice.
Gastronomika.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.